БГНЕС Като мярка срещу разпространението на коронавируса ски пистите в Банско,

...
БГНЕС
Като мярка срещу разпространението на коронавируса ски пистите в Банско,
Коментари Харесай

Край на сезона за зимните ни курорти заради коронавируса!

 БГНЕС Като мярка против разпространяването на ковид ски пистите в Банско, Боровец и Пампорово стопират да работят.

На незабавна среща в понеделник спешният щаб в Банско реши да приключи ски сезона в курортния град. Преустановяват се и визитите във всички търговски обекти.

Всички притежатели, шефове и работещи в хотелиерския отрасъл да предприемат необходимите ограничения за неприемане на нови туристи, а настанените сега да бъдат осведомени и задължени да извършват ограниченията, избрани от Националния действен щаб. Да бъде лимитирано свободното придвижване отвън хотелските комплекси и места за заслон на пребиващите в тях посетители. Препоръчваме да бъдат подхванати ограничения за предварително преустановяване престоя на посетители на хотели и места за настаняване ", се споделя в апела на Кризисния щаб на общината, подписан от кмета Иван Кадев. 

Ръководството на Пампорово АД също реши да спре активността на ски зоната за интервала от 17 до 29 март в това число, оповестиха от сдружението. 

От вторник няма да работи и ски зоната в Боровец. Затварянето включва прекъсване на всички уреди, затваряне на пистите, ски-училище " Бoроспорт " и ски дрешниците.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР