БГНЕС Два дни преди 70-годишния си юбилей гуруто на градската десница

...
БГНЕС
Два дни преди 70-годишния си юбилей гуруто на градската десница
Коментари Харесай

Иван Костов взе съдбовно решение, слиза от сцената завинаги

 БГНЕС Два дни преди 70-годишния си празник гуруто на градската десница – Иван Костов, разгласи, че слиза от политическата сцена. В предаването " Годината “ по " Дарик " той сподели, че ръководения от него Център за разбори и ръководство на опасности приключва съществуването си. Лабораторията бе гордостта на Командира през последните 6 години, от която той отправяше мрачните си прогнози за стопанската система и политиката.

След напускането на Костов центърът ще се трансформира в министруктура в Нов български университет като звено за количествени способи и моделиране. Именно във висшето учебно заведение през 2013 година изследователското звено беше основано, с цел да изготвя стратегически отчети и разбори за рисковете пред страната, които, съгласно " Алфа рисърч ", били най-достоверните. Костов не пожела да разгласи кой отсега нататък ще управлява екипа, само че го разказа като " благонадежден и подготвен правоприемник ". 

Командира звучеше много минорно за разлика отпреди година, когато с разък звук в ефира на същото радио отправяше злокобни предизвестия за допустима политическа рецесия, написа " Стандарт ". Нямаше и помен от самочувствието му преди 8 месеца, когато в препълнената зала " Тържествена " на Военния клуб  събираше овациите на възторжените му фенове по време на премиерата на записките му - " Свидетелства на прехода ".

Явно, през последните месеци, драми от друго естество са раздрусали рахата на екслидера на ДСБ. Близки до фамилията твърдели, че по-малката от двете му дъщери се е разделила и с втория си мъж, с който се венча през 2017. За да покаже, че любовта й с Асен към този момент е в предишното, Мина Костова даже е заличила фотосите от сватбата им, които красяха профилите й в обществените мрежи. Костов очевидно има и проблеми от друго естество, които са го принудили да вземе това изненадващо решение.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР