БГНЕС Доцент Атанас Мангъров продължава да е оптимист за бъдещето ни

...
БГНЕС
Доцент Атанас Мангъров продължава да е оптимист за бъдещето ни
Коментари Харесай

Доц. Мангъров: Ще си спомняме с умиление всички тези изпълнения, които ни се случиха

 БГНЕС Доцент Атанас Мангъров продължава да е оптимист за бъдещето ни след ковид. Според него, втора вълна на COVID-19 няма да има и напълно скоро ще се върнем към изцяло естествен метод на живот.

" Трябва лека-полека да минаваме към естествен темп на живот и отварянето на детските градини е една напълно вярна стъпка ", сподели доцент Атанас Мангъров пред БНР.

Децата са тези, които са минимум застрашени от тази зараза, посочи той.

По думите му е " доста хубаво, че родителите, които са съумели да преодолеят страховете си, са пуснали децата на градина ".

Според доцент Мангъров не е нужно да се вършат проби на личния състав, тъй като един тест може да бъде един ден – било позитивен, било негативен и единствено след няколко дни индивидът да бъде инфектиран, само че по думите му в това няма нищо ужасно.

" Мисля, че нещата вървят към привършване и доста скоро ще се върнем напълно към естествен темп на живот и ще си спомняме с трогване всички тези осъществявания, които ни се случваха през края на зимата и началото на пролетта ", уточни доцент Мангъров.

И добави: " Мисля, че няма да има втора вълна или в случай че има, тя няма да бъде същата, тъй като виждате, че в действителност тук нищо не се случи изключително. Какво бихме могли да чакаме да се случи през есента или през зимата – да дойдат нови хора от някъде – никой няма да пристигна. Ние ще сме си отново същите, каквито сме си били ", приключи той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР