БГНЕС Делото за опит за убийство в Рогош тръгна по общия

...
БГНЕС
Делото за опит за убийство в Рогош тръгна по общия
Коментари Харесай

Има развитие след драмата с каченото секс видео с чужда булка край Пловдив

 БГНЕС Делото за опит за ликвидиране в Рогош потегли по общия ред, съобщи кореспондент на Varna24.bg . Задържаният  Филип Янков, на 57 години, не признава виновността си и по тази причина пред съда ще бъдат разпитани всички очевидци на случая. Днес се организира разпоредително съвещание.

В обвинителния акт по отношение на Филип Янков Окръжна прокуратура твърди, че на 15.05.2020 година, в с. Рогош, обл. Пловдив той е направил опит съзнателно да умъртви Тодор Ванев, на 32 година, като действието е останало незавършено заради независещи от волята на причинителя аргументи – закононарушение по член 115 вр. член 18 алинея 1 от Наказателния кодекс.

Обвиняемият Янков обитавал къща със фамилията си в с. Рогош, обл. Пловдив. В прилежащи домове живеели представители на семейството на потърпевшия Ванев. Между двете фамилии възниквали кавги и спорове, придружавани със закани. 

На 15 май 2020 година още веднъж зародил спор сред семействата, като техни представители се срещнали в двора на една от къщите. Те носили дървени колове, железни тръби и си отправяли хули и закани. Започнали да се бият, като по време на разправията обвиненият наръгал четири пъти с нож по тялото потърпевшия.

Той е бил откаран в болничното заведение, където е претърпял интервенция и е бил настанен за лекуване. Единствено намесата на лекарите и осъществената оперативна намеса предотвратили настъпването на гибелта на потърпевшия.

Всъщност по-късно стана ясно, че опитът за ликвидиране е станал поради невярност, при която половият акт е бил сниман, а фрагментите са били качени в интернет.

Тодор Ванев имал интимни връзки със снахата на Янков, което било измежду аргументите за омраза сред двата рода. 

Веднъж към този момент съдът върна обвинителния акт на прокуратурата заради обстоятелството, че нанесените с ножа рани не са разказани детайлно в него, както и местата, където са попаднали, а това нарушава правото на подсъдимия на отбрана.

Сега делото още веднъж потегля по общия ред. Филип Янков е упрекнат в опит за ликвидиране, наказването за което е същото като при осъществено ликвидиране.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР