БГНЕС Бившите коалиционни партньори Красимир Каракачнов и си пригласяха в критиките

...
БГНЕС
Бившите коалиционни партньори Красимир Каракачнов и си пригласяха в критиките
Коментари Харесай

Каракачaнов и Борисов се вгледаха в скъпия Фолксваген на Тошко Йорданов

 БГНЕС Бившите съдружни сътрудници Красимир Каракачнов и си пригласяха в рецензиите тази заран против новото Народно заседание. Те разясниха и автомобила, с който отиде на работа.

" Тези, хора се бяха приготвили да гласоподават едни ремонти за едно безотговорно гласоподаване в една прилежаща страна. Процесите се управляват не от гласоподавателите, а от други хора. Не съумяха да съберат болшинството. Лесно се лае и плюе от кабеларката, само че се желае усилие да станеш рано заран и да отидеш на работа. Погледнете мандатоносителя с каква кола отиде на работа през днешния ден?

" Кой ", пита Борисов.

" Този, на когато му връчиха през днешния ден един фес (б.р. ) с каква кола отиде на работа ", отвърна Каракачанов.

" С каква? Не ги виждам, с цел да не нервирам. Но Искам да обичам врага си, както се казва в Библията. Набожен съм. И с каква кола? Кажи, че ми стана забавно ", попита отново Борисов.

" Отиде с " Фолксваген ". Струва 80 000 лв., колкото костват колите на всички министри вкупом. Четири години карам кола от 95-година, с цел да дам персонален образец, тъй като армията няма пари. A те се юрнаха на новите и скъпите коли. Нали бяхме за средства за народа Хората виждат ", добави Каракачанов.

" Ще видиш пък водачите на партиите с какви коли ще отидат. Те и за това не вървят. Няма и да отидат. Нека се радваме на Великден ", приключи Борисов.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР