БГНЕС Ако в други държави учебната годината се обяви за нулева,

...
БГНЕС
Ако в други държави учебната годината се обяви за нулева,
Коментари Харесай

Бивш министър: Може да се обяви нулева учебна година

 БГНЕС Ако в други страни образователната годината се разгласи за нулева, е допустимо и при нас да стане по този начин. Дано не се стигне до такава международна норма. Струва ми се, че Министерски съвет ще направи всичко допустимо да избегне сходно нещо. Това съобщи пред Нова тв проф., някогашен министър на образованието.

По думите му " не може да кажем, че присъственото образование е по-добро ". " Математика и музика се учат по-лесно онлайн. Медицината обаче се преподава много мъчно в електронна среда ", разясни проф. Танев.

Според него ограниченията против COVID-19 са неизбежни. " Преди няколко дни майка ми умря от ковид. Сигурно към този момент всеки има прочут болен или умрял. При нас ограниченията не са толкоз строги, както в други страни. Изглежда, че в България политическите причини са надвили. Живеем във времена, в които би трябвало да се съобразим с " новия ни съквартирант " – COVID-19, който няма да си отиде ", сподели още някогашният образован министър.

Той показа, че евентуално ще се имунизира, само че още не е сигурен, защото е допустимо имунизацията да има странични резултати.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР