БГНЕС Тестът за антитела трябва да бъде безплатен и ако имате

...
БГНЕС
Тестът за антитела трябва да бъде безплатен и ако имате
Коментари Харесай

Кирил Петков: Човек да получи зелен сертификат за още 6 месеца, ако след три месеца има повече антитела

 БГНЕС " Тестът за антитела би трябвало да бъде безвъзмезден и в случай че имате антитела да влезете в стратегия, еквивалентна на тази на имунизираните, с ясна специфичност. Тя ще бъде в две стъпки - да се тестват хората на три месеца. Ако след три месеца индивидът има повече антитела, да получават зелен документ за още 6 месеца. Да се даде опция 9 месеца хората да имат документ на база на антитела. Това съобщи пред Nova News, съпредседател на " Продължаваме Промяната ".

Според него в случай че дойдат на власт, наложително ще вкарат тази концепция.

" Нулева корупция в опазването на здравето, както и оптималната разлика сред минималното заплащане и заплатата на шеф на болница ", счита Петков.

По думите му политическата стратегия на партията е към този момент на техния уебсайт.

" Около 8 милиарда лева са неизхразходвани дейно. Това са две автомагистрали " Хемус " на година, 40 моста над Дунав, 20 тунела под Шипка ", изясни той.

Съпредседателят на " Продължаваме Промяната " счита, че е нужна нападателна осведомителна акция с подробни пояснения.

" Трябва да вкараме специалисти в тв приемниците. В момента са незадоволително, а акцията също не е задоволителна. Да се демонстрират повече фрагменти от самите лечебни заведения " прикани Петков.

Той акцентира, че е обезпокоен, че не му е поискано мнение по проблема с двойното му поданство.

" Не знам за какво е това бързане преди изборите. Не би трябвало тази тематика да се употребява предизборно. Спецпрокуратурата трябваше Конституционен съд да се произнесе. Главният прокурор има персонален претекст да подхваща дейности, тъй като желаеме да го сменим. Ако има същинска смяна в новия парламент, би трябвало сам да си подаде оставката ", разяснява някогашният длъжностен министър на стопанската система.

Той опроверга информациите, че е бил шеф и притежател на три компании до момента в който е бил длъжностен министър.

Относно наличието на Ицо Хазарта в листите Петков разкри, че ще бъде потребен в следучилищната активност.

По тематиката с експанзията против просветителния министър Денков не е обезверен или уплашен, а в противен случай - още по-мотивиран е.

добави, че желае Мика Зайкова да бъде каналът за връзка сред " Продължаваме Промяната " и " ИТН ". По проблема с финансирането на предизборната компания той увери, че средствата идват единствено от негови познати IT компании. А броя на членовете на партията все още е 240 индивида.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР