БГНЕС представи днес в Конституционния съд документа, удостоверяващ, че не

...
БГНЕС представи днес в Конституционния съд документа, удостоверяващ, че не
Коментари Харесай

Кирил Петков представи в КС документа, удостоверяващ, че не е канадски гражданин

 БГНЕС показа през днешния ден в Конституционния съд документа, удостоверяващ, че не е канадски жител, оповестиха от пресслужбата на " Продължаваме промяната ".

Също по този начин той е изискал да упражни правото си на обективен правосъден развой и да бъде свикан да изложи причините си в намерено съвещание пред Конституционния съд. Отправено е било искане и за събиране на спомагателни доказателства и чуване на интернационален специалист по въпроса за установяване на момента на освобождение от поданство, според разпоредбите на интернационалното обществено право.

Административният акт, получен по пощата при започване на месец октомври, показва датата 20 август 2021 година и удостоверява, че към тази дата канадските управляващи не смятат за жител на Канада.

От групировката означават, че още на 21 април 2021 година е подал заявление за отвод от поданство и е върнал своя канадски паспорт, с което е направил всички дейности, зависещи от него за освобождение от канадско поданство.

Както неведнъж е заявявал, съгласно него точно датата на волеизявлението за отвод от поданство, а не моментът на връчване на административния акт, следва да се зачита от българската суверенна страна, се споделя в известието.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР