БГНЕС Искането за махане на от поста Главен прокурор е политическо“,

...
БГНЕС
Искането за махане на от поста Главен прокурор е политическо“,
Коментари Харесай

Маджарова: Искането за махане на Иван Гешев от поста му е политическо

 БГНЕС " Искането за махане на от поста Главен прокурор е политическо “, сподели шефът на профилираната прокуратура Валентина Маджарова.

" Лаконично ще кажа, че настояването е политическо, само че съм магистрат и няма да върша подобен политически коментар “, сподели Маджарова.

По думите й " нахлуването в Президентството “ е погрешно дефиниран израз, защото магистратите от спецпрокуратурата са получили правосъдно позволение, с цел да влязат в постройката. Там са били посрещнати от административен секретар.

" Магистратите от спецпрокуратурата започнаха дейности при следствието след позволение то съда и в действителност пристъпиха в Президентството след покана и при съблюдаване на всички вътрешни правила “, сподели Маджарова.

На журналистически въпрос дали депутати са били подслушвани непозволено, Маджарова отговори, че това изрично не е по този начин.

" При потреблението на СРС-та прокурорите прецизно съблюдават закона. Не са подслушвани политици “, сподели Маджарова.

Тя сподели още, че спецпрокуратурата е атакувана. " В спецпрокуратурата се работи доста и, каквото и да става, без значение какви са изискванията и събитията, ние ще продължим да работим по същия метод и да съблюдаваме закона “, сподели още Маджарова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР