БГНЕС Аз съм разрешил на протестиращите да пускат мои песни, защото

...
БГНЕС
Аз съм разрешил на протестиращите да пускат мои песни, защото
Коментари Харесай

Васко Кръпката: Ако на протестите пускат чалгите на мутрата Слави Трифонов, ще забраня да се използва музиката ми

 БГНЕС " Аз съм разрешил на протестиращите да пускат мои песни, тъй като моята музика е бунтарска и се бори с мутрите доста преди тези митинги. Моята битка е с музика и съм благополучен, че няма по какъв начин да ме обвинят в користолюбие към мутрите, макар че несъмнено има хора, които си го мислят. Сред протестиращите има доста свестни хора. Знам, че с музиката си доста повече оказвам помощ, в сравнение с го прави политиката. Независимо по кое време ще са изборите, дали ще са предварителни или " следсрочни “, песните ми постоянно ще са настоящи ". Това съобщи пред Faktor.bg Васко Кръпката.

Всяка вечер след речите на " отровното трио " и на така наречен " оратори " протестиращите потеглят към пл. " Орлов мост " под звуците на песента " Нека бъде светлина ". Васко Кръпката обаче е безапелационен, че в случай че на митингите пускат чалгите на Слави Трифонов, ще забрани на стачкуващите да употребяват музиката му.  

" Не се веселя обаче, когато паралелно с моята музика звучат и песни на Слави Трифонов. Тогава ще бъда доста отчаян, тъй като става въпрос за основния чалгар и мутра в музиката. Ще отида някоя вечер на митинга и ще чувам. Ако чуя, че се пуска Слави Трифонов, ще отдръпва своите песни от шествията. Не желая да виждам по какъв начин мутрите викат " дръжте мутрите “. Това ще значи, че този митинг ще е освен на свестните хора, а и на самите мутри. Който пуска музиката, да има това поради – ще си отдръпва музиката от митингите “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР