БГ Радио и Миро посветиха песен за Ани в специална

...
БГ Радио и Миро посветиха песен за Ани в специална
Коментари Харесай

Миро посвети песен на покойната Ана-Мария Тонкова

БГ Радио и Миро посветиха " ария за Ани " в специфична стратегия на медиата, която пуска единствено българска музика. За четвърта година споменът за Ана-Мария Тонкова, събра близки, сътрудници, другари и слушатели, с цел да почетат паметта на един от знаците на Бг Радио.

 Снимка 310309

Студиото се трансформира в самобитна сцена, на която Миро извърши онлайн акустични версии на обичани негови и на Ана-Мария песни. Музикантът й посвети всички осъществявания, като най-силно прочувствените моменти бяха по време на " Гълъбо ", " Губя надзор, когато... ", " Рискувам да те имам ", " Някога преди " и " Колко ми липсваш ".

 Снимка 310312

В концерта " Песен за Ани " изненада за всички бяха присъединяване на Дивна, изпълението на " Лале ли си, зюмбюл ли си " на Севинч Ибрахим, както интерпретацията на Миро в биса на " Ако ти си отидеш за момент ".

 Снимка 310313

Изпълнителят показа персонални и незабравими истории от другарството си с Ана-Мария, които развълнуваха гостите в студиото и всички слушатели.

 Снимка 310310

Той особено й благодари за поддръжката, насърчаването и вярата в него през годините и изключително за реализирането на първата му солова ария, за премиите, получени на Годишни Музикални награди на БГ Радио и за напъните да събере още веднъж дует Каризма през 2005-та с песента " Минаваш през мен ".

Музикантите, които дружно с Миро направиха този акустичен концерт възжможен, са Светлин Къслев - клавишни, Огнян Георгиев - китара, Васил Крумов - китара.

 Снимка 310314

В продължение на повече от час слушателите на радиото стана част от един съкровен и трогателен концерт, демонстрация на безкрайна благодарност към Ана-Мария Тонкова и любов към хубавата българска музика. Всички, пропуснали да чуят " Песен за Ани ", са повторенията на 9 септември от 22 часа и на 10 септември - 18 часа.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР