Бг Барбито гласува за първи път в живота си! Гордата

...
Бг Барбито гласува за първи път в живота си! Гордата
Коментари Харесай

Джуки №1 влизат в политиката! Бг Барби Андреа с апетити към властта

Бг Барбито гласоподава за първи път в живота си! Гордата притежателка на най-големите устни в света взе присъединяване във вчерашните избори за Народно заседание, като пропътува България по дължина, с цел да даде своя избор (точното разстояние от София до Бургас по автомагистрала „ Тракия “ е 386 километра).

„ Досега не бях упражнявала правото си на глас, макар че съм на 23 години. Знам, че не е вярно, и занапред няма да има подобен пропуск. Щом имаме някакво право, не би трябвало да се отхвърляме от него. През вековете дамите са се борили за това право и не трябва с лека ръка да го погубваме. Публично давам обещание, че ще гласоподавам на президентските избори наесен, както и всички последващи. Знам, че можех със студентската си брошура да гласоподавам в София, само че взех решение особено да се прибера в родния си град Бургас и тук пуснах бюлетината ", описа пред „ България Днес “ Андреа Иванова, както е същинското име на русокосата госпожица.

Тя показа, че от навършването на пълнолетието си до момента не е изразявала вота си, защото се чувствала надалеч от политиката и не го приемала като нещо, с което може да е обвързвана. „ Вече е друго. А за какво не - някой ден може аз да вземам участие в политиката и да се кандидатирам за пост. Едно положително начало в тази посока ще е, в случай че запиша такава магистратура ", съобщи бургазлийката, която сега е на финала на придобиването на бакалавърска степен в Софийския университет.

Българското Барби взема решение да гласоподава по старомодния метод - пуска хартиена бюлетина. „ Избрах обичайния избор, защото се тормозя, че машината може да не ми регистрира гласа или да се случи някакъв проблем. Преди да отида до изборната секция се приготвих какво да върша и бях осведомена. Също по този начин съм чувала от хора по какъв начин се работи и нямаше изненади ", изясни изборната си неделя Иванова. Tя не се тормози от провеждането на вота в условия на пандемия и от скупчването на доста хора на едно място, като не смъква маската от лиц

ето си. Прави си и селфи в тъмната стаичка, с цел да увековечи този исторически за нея миг. Преди това й се постанова известно време да чака на опашка, с цел да стигне до урните, където има опция да огледа хората към нея . „ Много хубаво усещане ми направи, че имаше доста младежи. Точно ние би трябвало дa сме дейни. Важно е да се гласоподава, тъй като смяната идва от хората и техния метод на мислене. Пандемия има в целия свят и не трябва да ни стопира да продължим живота си. На опашката имаше и възрастни хора, които не бяха изплашени, а умерено изчакваха да пуснат бюлетината в урната ", добави Иванова , която желае да вижда повече надъхани хора.

За деня на изборите тя сортира облекло, което блестящо акцентира новия й бюст, построен от 1200 кубика силикон, който сложи по-рано тази година. Притежателката на най-големите устни в света след направените 22 вливки на хиалурон в тях през последните години се устремява и да бъде дамата с най-големи гърди у нас.

„ Много се харесах, като видях новите си гърди в огледалото! Резултатът ме удиви. Много добре са завършени, размерът също е отличен. Друго си е да имаш големи гърди. И преди интервенцията имах огромен бюст, само че на мен размерът в никакъв случай не ми е задоволителен и все ми се вижда дребен ", описа атрактивната русокоска.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР