БФС свиква неизборен конгрес на 20 май

...
Ръководството на Българския футболен съюз свиква редовен конгрес на централата,
Коментари Харесай

Ръководството на Българския футболен съюз свиква редовен конгрес на централата, на който обаче няма да се проведе избор на нов президент и изпълнителен комитет, предаде репортер на БГНЕС. Общото събрание ще се проведе на 20 май и в дневния му ред ще има три точки: Отчет на Изпълкома за периода 2018-2022, Програма на БФС за развитието на футбола за 2022-2026 и Проект на бюджет на БФС за периода 2022-2026.
Борислав Михайлов
Конгресът ще се състои в хотел Маринела в София от 9:30 часа. След заседанието на Изпълкома на БФС вчера, от там обявиха, че планират да проведат общо събрание, като документите вече са подадени към Търговския регистър и предстои да бъдат одобрени, след което поканата към членовете на БФС и дневният ред да бъдат качени на сайта на Агенция по вписванията.

Редовният изборен конгрес на БФС трябваше да се проведе на 18 март, но ръководството на централата го отмени, а кандидатът за президентския пост Димитър Бербатов проведе собствен конгрес с клубовете, които го поддържат. Вчера въпросните клубове бяха изключени от системата на БФС, с изключение на ЦСКА и два тима от Втора лига, на които ще бъде наложена парична санкция. На 1 март президентът на БФС Борислав Михайлов обяви, че редовният конгрес се отменя заради съдебните спорове около извънредния конгрес на 12 октомври миналата година. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР