БФХГ работи усилено по подготовката за провеждането на Световното първенство

...
БФХГ работи усилено по подготовката за провеждането на Световното първенство
Коментари Харесай

БФХГ работи усилено по подготовката за Световното първенство в София

БФХГ работи интензивно по подготовката за провеждането на Световното състезание по художествена гимнастика, което стартира на 10 септември в " Арена Армеец " в София.

Президентът на федерацията Илиана Раева и през днешния ден даваше последни упътвания към реда на осъществяване на шампионата. Вицепрезидентът на БФХГ и дипломат на шампионата Мария Петрова също е в залата и оказва помощ в цялостната организация. Почетният ръководител на федерацията Мария Гигова е неразделно разполагаем на Техническите лица.

Талисманът Радина Филипова към този момент даже няма самообладание да запоне надпреварата. Днес в залата бяха звездните доброволки - Христиана Тодорова и Елизабет Паисиева, както и Татяна Стоянова. специалист в Министерството на младежта и спорта.

Водещият Георги Чобанов, Мария Кънчева и децата-доброволци по церемонията на откриването също репетират с цялостна мощ, тества се музиката, окомплектоват се всички нужни материали за всяка делегация поотделно.

Работата е от заран до вечер и постоянно има още и още неща, само че пък всички работят с голямо наслаждение, с цел да бъде всичко съвършено.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР