Безумно и безобразно беше това, което се причини на Юлиан

...
Безумно и безобразно беше това, което се причини на Юлиан
Коментари Харесай

Теодора Духовникова и Захари Бахаров подкрепиха Вергов

Безумно и безобразно беше това, което се аргументи на Юлиан и на околните му. Това написа актрисата Теодора Духовникова в своя Фейсбук профил в поддръжка на сътрудника си Юлиан Вергов, който беше обвиняване в принуждение над Диана Димитрова.

По-рано през днешния ден Вергов популяризира позиция до медиите, в която съобщи, че не посягал на Димитрова, а двамата имали единствено вербален спор.

“За всички, които знаеха истината, тези месеци не бяха леки.

По принцип във всеки медиен скандал най-яростно и най-шумно се изричат тези, които знаят малко или нищо. Онези, които знаят, постоянно са по-внимателни и безмълвни, тъй като във всеки подобен скандал са заровени грозни обстоятелства, които естествените и деликатни хора се тормозят да изваждат на показ.

Безумно и безобразно беше това, което се аргументи на Юлиан и на околните му.

Грозна история. Надявам се, тя да върви към края си и да не попречи на всички тези дами, действителни жертви на принуждение, които имат потребност да ги чуем и да им помогнем ”, написа още Духовникова, представена от „ Нова “.
  Захари Бахаров
„ Юли е споделил всичко належащо. Аз се чудя ще се откри ли някоя неправителствена организация да сервира едно цвете на майка му. Жена, която от половин година живее с цялата тая мръсотия, която се изсипа върху момчето й “, написа Захари Бахаров във фейсбук профила си и разгласява позицията на Вергов.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР