Безстрашни и Супергерои се впуснаха в оспорван номинационен дуел на

...
Безстрашни и Супергерои се впуснаха в оспорван номинационен дуел на
Коментари Харесай

Безстрашните с четвърта поредна победа в „Игри на волята: България“

Безстрашни и Супергерои се впуснаха в оспорван номинационен двубой на Арената на “Игри на волята: България ". В тежка борба с живи кегли, мъже против дами се изправиха в директни конфликти. С резултат от 8 на 5 точки Безстрашните сграбчиха 4-та поредна победа и подсигуряваха целостта на племето си. Супергероите, от своя страна, записаха 4 загуби подред, което ще ги срещне очи в очи с водещата Ралица Паскалева на родов съвет.

По-рано, събрани край огъня, Непобедимите единомислещо предложиха съотборника си Куков. С цели 8 гласа против него, той имаше опцията самичък да избира своя противник. Куков даде своя глас за Генчо , което ще изведе двамата на мечтаната от тях борба, с цел да разрешат споровете си на Арената.
 Игри на волята България NOVA
След съвета пристрастеностите в племето на Непобедимите се нажежиха още повече. Работата в Стопанството се оказа причина за следващ спор сред Куков и Генчо, в който намесиха и стопанина Пламен . Загубата на Супергероите провокира разгорещена полемика и на Дивата Река. Илиян призна, че не е дал всичко от себе си в номинационната борба, което разгневи съотборниците му.

Кого ще предлагат Супергероите и ще употребява ли Виктория грошовете си? Ще продължат ли неразбирателствата в племената? Кой ще завоюва борбата за избавление и кои състезатели ще се изправят в елиминационен дуел? Кой ще напусне “Игри на волята: България ” разберете на следващия ден в 21:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на страницата и профила на формата.
 Игри на волята България NOVA
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР