Безспорно телефонът, който засенчи всички останали устройства за 2017-а година

...
Безспорно телефонът, който засенчи всички останали устройства за 2017-а година
Коментари Харесай

Слух: Два нови безрамкови OLED iPhone модела през 2018



Безспорно телефонът, който засенчи всички останали устройства за 2017-а година беше безрамковият iPhone X, който Apple показаха преди по-малко от седмица. Съответно се чака компанията да продаде сериозен брой от тези телефони, макар солената цена от 1000 $ (в България към 2000 лева). И до момента в който множеството от вас към момента не са докосвали въпросния iPhone X, KGI Securities към този момент имат информация за моделите на Apple за следвашата година.

Според известния анализатор на KGI - Минг-Чи Куо, през 2018-а година ще забележим три модела iPhone - 5,8-инчов сходен на тазгодишния iPhone X, 6,5-инчов огромен брат - нещо като iPhone XL - също с OLED екран и " на ниска цена " 6,1-инчов телефон с LCD екран. И трите модела обаче ще имат безрамковия дизайн, който показа iPhone X тази година.

Двата OLED модела ще бъдат ориентирани към високия сегмент, а по-евтиният LCD телефон - в междинния клас с хипотетична цена 649-749 $ (което очевидно е междинен клас за Apple). Можете да си визиите какви ще са цените на другите две устройства. И макар че сходен слух би трябвало да бъде одобряван със здравословна доза песимизъм, не би трябвало да забравяме, че Минг-Чи Куо беше индивидът, който предсказа премахването на Touch ID от тази генерация iPhone. Друг факт в поддръжка на вътрешната информация на Куо е изказването на Дан Рико - старши вицепрезидент на хардуерното звено на Apple, който сподели, че дизайнът на iPhone X е бил утвърден и подготвен още преди година.

От друга страна, 6,5-инчов iPhone ще бъде най-голямото устройство, което Apple в миналото са правили в този сегмент - по-голямо даже от Note 8 на Samsung. Дали компанията е решила да прегърне концепцията за XL версии в портфолиото си, най-вероятно ще разберем чак през идната есен.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР