Безспорно най-скандалната личност във Вършец отново иска да стане общински

...
Безспорно най-скандалната личност във Вършец отново иска да стане общински
Коментари Харесай

Сеир във Вършец! Благо Жирафа яхна ПП, иска пак да зоба в общинския съвет

Безспорно най-скандалната персона във Вършец още веднъж желае да стане общински консултант, научи организация BulNews. Живеещите в курортното градче към този момент са се досетили, че става въпрос за Благовест Христов, известен в крими средите като Благо Жирафа.
Ако непряк човек чете неговата биография може да остане с усещането, че става въпрос за редовен предприемач, който желае да работи за богатството на обществото. Има верига заложни къщи и май съблюдава данъчното законодателство. Да, но не!
Хората във Вършец доста добре знаят що за стока е 41-годишният Благо Жирафа.
През миналите години той е бил член на четири партии. Започна с АБВ, след това прелетя като пеперудка при ВОЛЯ и откакто лудият В.М. се провали, кацна в " Български напредък ". И там не му хареса и по тази причина в този момент пристана на Политическа партия. Този впечатляващ рейд измежду партиите разочарова обществото и по тази причина мненията за неговата меркантилност са повече от иронични.
Разбира се, неговото номадство се помни, само че това, което откровено възмущава хората, е престъпната му активност. В заложните къщи той е съучастник със Стефан Културиста, който преди към 4 години бе арестуван в акция на ГДБОП като лидер на проведена незаконна група за палежи и разпространяване на опиати. Същият е от крими контингента на Враца и в медиите може да се откри много любопитна информация за неговите подвизи. Няма по какъв начин единият съучастник да е вакло агънце, а другият вълк!
В крими средите се разяснява, че и двамата си докарват спомагателни приходи от „ специфични интервенции “, но не като тази на Путин в Украйна.
Не би трябвало да се подценява и фактът, че през последните години на Благо Жирафа са му издадени над 20 акта за административни нарушавания, което не е добър индикатор за един честен предприемач.
Това, което обаче, е най-сериозното в живота на Благо Жирафа е идният удар на прокуратурата. Всеки миг държавното обвиняване ще го притегли като обвинен по наказателно дело за безчинство и побой. Тук нещата са заковани и мърдане няма!
Ако наблюдаващият прокурор успее да му връчи обвинителния акт преди 29 октомври, за гласоподавателите ще е елементарно. Просто няма да гласоподават за този престъпник.
Ако въпреки всичко този развой се забави с няколко дни, общинският съвет ще бъде длъжен да го изхвърли от листата със съветници. Така гласовете на тези, които вероятно биха го подкрепили, ще отидат напразно.
Затова жителите на Вършец би трябвало да проявят мъдрост и на 29 октомври да не хвърлят своя избор в кофата за отпадък, а да си изберат непокътнат претендент, който няма да ги накара да се срамят.
Нека срамът да остане за Политическа партия, които направиха срамната неточност да се доверят на Благо Жирафа.
Нека гласоподавателите да не разрешават повече на един престъпник да зоба от тучната общинска ясла.
Мислете!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР