Безспорно най-играната слот машина на Novomatic, Book of Ra, се

...
Безспорно най-играната слот машина на Novomatic, Book of Ra, се
Коментари Харесай

Ревю на популярният слот Book of Ra на Novomatic

Безспорно най-играната слот машина на Novomatic, Book of Ra, се смята за най-известната игра на марката. Тя е съществена игра в наземните казина и се предлага от доста онлайн оператори, които поддържат каталога на разработчика. Играта е елементарна слот машина с очарователна египетска тема. Има кръг с безвъзмездни завъртания и облаги над междинното равнище, макар че в играта липсват бонус игри.
Поглед върху слота Book of Ra
Онлайн
слот машината Book of Ra на Novomatic има 94,26% RTP. Наред с някои вълнуващи облаги и хазартен кръг, тя има оформление 9 на 5 и разполага с бонус кръг с безвъзмездни завъртания. Предлагат се както безвъзмездни демо версии на Book of Ra, по този начин и игри с действителни пари.
Барабани, печеливши линии и тематика за Book of Ra
В
слот машината Book of Ra участва обичайното оформление на видео слот с 5 барабана и 3 реда. Има общо девет печеливши линии и можете да изберете кои от тях да активирате за всяко завъртане. Слот машината има цялостна фантастична атмосфера и дизайн, който припомня на египетска гробница. Въпреки че няма налична функционалност за бързо завъртане, играта има комфортна алтернатива AutoPlay, която Ви разрешава да я играете по-бързо. Има обаче режим на безвъзмездни завъртания, който се задейства постоянно и предлага някои отлични облаги. За страдание, с изключение на функционалността Gamble, която Ви разрешава да умножите облагите си до пет пъти след всяка облага, това е съвсем единствената бонус игра, предлагана от Book of Ra.
RTP, знаци и облаги в слота Book of Ra
В сходство с тематиката на играта знаците, които покриват барабаните, включват всичко, което можете да очаквате от
слот машина с египетска тема, в това число скъпоценни камъни, скарабеи, тотеми и откриватели. Това са знаците, които оферират и най-високите облаги, за разлика от общоприетите знаци на карти за игра, които включват асо, поп, дама, вале и 10. Освен това има знак Wild, който може да се употребява вместо всеки различен за попълване на печеливши комбинации. Единственото изключение е Scatter, който е нужен за пускане на кръга с безвъзмездни завъртания.

Book of Ra ще бъде изключително привлекателна за елементарните играчи заради диапазона на залозите. Най-малкият
залог, който можете да извършите, е 0.02, тъй че даже с стеснен бюджет можете да играете извънредно безвредно. Ако имате същински шанс, може да спечелите до 25 000 монети, което е много огромна сума. Въпреки че в тази слот машина няма напредничав джакпот, високите облаги ще Ви накарат да играете.
Безплатни завъртания,
бонус кръг и напредничав джакпот
Когато играете онлайн, би трябвало да имате извънреден шанс и да уцелите три Scatter признака едновременно, с цел да задействате бонусната функционалност Free Spins. Ако го извършите, настоящият кръг ще завърши и незабавно ще получите 10 спомагателни завъртания. Страниците на книгата ще се извърнат преди началото на безплатните Ви завъртания, а по време на бонусния кръг ще бъде определен случаен знак, който ще се разшири. Както е явно, това усилва възможностите Ви да спечелите повече. Залогът, който сте употребявали, с цел да задействате безплатните завъртания, се употребява за завършването им, а всички облаги могат да се залагат. Едно от най-хубавите неща в този
слот е какъв брой постоянно се появяват безплатните завъртания. Този бонус кръг не може да бъде продължен, само че можете да го рестартирате.
Book of Ra на мобилни устройства
Съвсем разумно е, че онлайн слотът Book of Ra, едно от най-играните заглавия на Novomatic, е наличен и на мобилни платформи. Можете да играете тази
слот машина с същински пари, до момента в който сте в придвижване, в случай че имате смарт телефон или таблет. Както на мобилни устройства, по този начин и на настолни компютри, играта наподобява и действа по един и същи метод и всички функционалности са налични.
Заключение
Book of Ra е един от най-хубавите
слотове, които могат да се играят от всеки състезател. Без значение от равнището Ви на опит, този трогателен слот на Novomatic съчетава обичайния геймплей с въртене на барабани с по-съвременен способ за игра на слотове. Играчите претърпяват вълнуващо премеждие, което заслужава вниманието на всеки, с помощта на египетската тематика и фантастичните благоприятни условия за облага.

Освен това
бонус завъртанията и хазартните кръгове могат доста да усилят облагите Ви. Играйте на Book of Ra колкото се може по-скоро, тъй като тя има повече от обективен RTP и е страхотна игра.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР