Безспорно Лейди Гага и Брадли Купър се превърнаха в звездите

...
Безспорно Лейди Гага и Брадли Купър се превърнаха в звездите
Коментари Харесай

Лейди Гага за отношенията си с Брадли Купър

Безспорно Лейди Гага и Брадли Купър се трансфораха в звездите на тазгодишните Оскари с много прочувственото си и любовно осъществяване на сцената. И преди сме виждали двамата да показват прекомерно близки връзки, а методът, по който певицата гледа своя екранен сътрудник от " Роди се звезда ", няма по какъв начин да не буди съмнения.

А те са прекомерно мощни в последните дни. Затова и Лейди Гага реши, че е време да даде своята позиция по въпроса.

На 27 февруари тя гостува в шоуто на Джими Кимел и водещият нямаше по какъв начин да пропусне най-актуалната тематика - какво се случва с нея и Брадли .
 Снимка 409618

Певицата съобщи, че задачата и на двамата е била да показват химия между тях. Знаели са доста добре по какъв начин желаят да наподобява тяхното осъществяване и по какъв начин да пресъздадат любовната история, за която пеят. " Това вършим, когато пеем любовни песни " , сподели още Гага.

Тя добави, че Брадли Купър е имал специфични условия към осветлението и други детайлности от осъществяването им, с цел да наподобява всичко по верния метод. Според някои, той преднамерено е желал да показват толкоз близки връзки, с цел да приказват всички за дебютния му филм в ролята на режисьор " Роди се звезда ". В което пък има задоволително логичност, с цел да повярваме.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Showbizby (@newmusictimes) на Фев 25, 2019 в 1:51 PST

А Гага съобщи, че тя просто се е доверила на неговото виждане по какъв начин всичко посред им да наподобява допустимо най-реалистично . Хората, които разясняват връзките им пък, са желали да видят тъкмо това, което те им показаха на Оскарите, написа Daily Mail.

Нещата обаче май малко се объркаха. Двамата съумяха да пресъздадат на огромен екран и онлайн една достоверна любовна история, прибраха и Оскар за ария, само че демонстрирането на цялата тази непосредственост съответства с раздялата на Лейди Гага и годеника й . И човек просто няма по какъв начин да не се опита да събере две и две...
 Лейди Гага, Брадли Купър и в какви връзки са певицата и Ирина Шейк
Мразят ли се Лейди Гага и Ирина Шейк

Една фотография споделя всичко

Въпреки всичко, Лейди Гага продължава да поддържа теорията, че с Брадли са просто двама експерти, които явно са си свършили работата както би трябвало.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР