Безспорно Кристиано Роналдо е сред най-успешните футболисти не само в

...
Безспорно Кристиано Роналдо е сред най-успешните футболисти не само в
Коментари Харесай

Защо Роналдо никога не е опитвал алкохол

Безспорно Кристиано Роналдо е измежду най-успешните футболисти освен сега. А зад достиженията му се крият усърдни тренировки и непоколебим режим, който съблюдава, с цел да бъде най-хубавата си версия на терена, даже на 38 години. Оказва се обаче, че има и друга причина звездата на Ал Насър да не близва алкохол.

Сестрата на Роналдо Катя Авейро разгласява в профила си в instagram прочувствен пост за пътя му до върха, където е в този момент. В него тя прави някои разкрития за известния си брат и сложното детство, което са имали.

По думите й, майка им Долорес е имала желание да направи аборт и да не роди Кристиано. Основната причина е билo затрудненото финансово състояние на семейство. Но нещо я е предиздвикало да промени решението си и през днешния ден е горделив родител на първия футболист, спечелил над милиард $.

Но Долорес е имала и различен огромен боязън - синът й да не стане пияч като татко си. Именно затова Роналдо е заречен както на нея, по този начин и на себе си, да не повтаря тези неточности. И това е повода в никакъв случай даже да не е опитвал алкохол.

Сестрата на Роналдо не крие своето удивление към него.  " Аз съм просто смъртна. Аз и ти. Кристиано е нещо друго. Той ще почине като нас, само че по-късно ще бъде изпратен в градината на безсмъртните ", приключва тя прочувствената си обява.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР