Безспорно Европредседателството остава приоритет.Няма нужда да ни подканяте към това.

...
Безспорно Европредседателството остава приоритет.Няма нужда да ни подканяте към това.
Коментари Харесай

Нинова поиска Борисов да отчете Европредседателството в НС

Безспорно Европредседателството остава приоритет.Няма потребност да ни подканяте към това.
Нито един път от началото му обаче, българският парламент не беше осведомен и не се дискутираха тематиките за европредседателството.

Това съобщи от парламентарната естрада водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила в декларация от името на парламентарната група на Българска социалистическа партия

Нинова изиска министър председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила да пристигна в Народното събрание и да регистрира Европредседателството.

Имаме доста какво да си говирим тъй че чакаме тук да пристигна министър председателят. Искаме тази сесия на Народното събрание да бъде сесия на проглеждането, уточни Нинова.

По думите й прожекторите в Брюксел осветиха, че най-бедната и най- корумпираната страна стои отпред на европредседателството.

Правим политика на парче, и подсигуряваме живот на парче на народа, съобщи водачът на Българска социалистическа партия.

Предлагаме следното: дано да изберем три казуса, които да стартираме да решаваме дъглсорочно, уточни депутатката от Българска социалистическа партия.

Трябва да имаме стопанска система на производството, а не стопанската система на услугите. Нов здравен модел, изиска също Нинова.

Тя уточни, че от Българска социалистическа партия ще внесат предложение да бъде отстранени всички привилегия на народните представители.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР