Безспорно Еуфория е сред успешните сериали на HBO и затова

...
Безспорно Еуфория е сред успешните сериали на HBO и затова
Коментари Харесай

Оправдани ли са тежките обвинения към сериала Еуфория

Безспорно " Еуфория " е измежду сполучливите сериали на HBO и по тази причина не се изненадахме, че вторият сезон е надминал съвсем двойно по рейтинг първия.

Ще има ли " Еуфория " и трети сезон

Добри вести

Не останахме учудени и от обстоятелството, че ще има и трети. Макар да има още няколко епизода до края на втория, към този момент ни е забавно по какъв метод Сам Левинсън ще доразвие историята в още един сезон.

Но макар че има доста почитатели, " Еуфория " има и своите критици. Според Yahoo Entertainment, организацията D.A.R.E (Drug Abuse Resistance Education), която образова младежите по отношение на опиатите и се пробва да ги защищити от тях, се е изказала остро за сериала.

Според D.A.R.E, " Еуфория " показва използването на опиати измежду тинейджърите като нещо готино. Зендая, която влиза в основната роля, тази на наркозависимата Ру, обаче не мисли по този начин.
 Меган Фокс,
Как би изглеждала Меган Фокс като учителка

Би била идеално попадение за " Еуфория "

В изявление за Entertainment Weekly актрисата споделя, че сериалът не е някаква приказка за морал и няма за цел да споделя на хората по какъв начин да живеят живота си. Зендая твърди, че се пробват да покажат на хората, че не са сами в нещата, през които минават.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР