Безспорно един от най-колоритните състезатели в съвременния тенис е австралиецът

...
Безспорно един от най-колоритните състезатели в съвременния тенис е австралиецът
Коментари Харесай

COVID ли? Австралиецът Кирьос пи от бирата на фен и покани Ноле

Безспорно един от най-колоритните състезатели в актуалния тенис е австралиецът Ник Кирьос. Той изигра първия си мач от септември месец насам, когато излезе пред домашна аудитория на против британеца Лиъм Броуди. Кирьос завоюва с 3:0 сета (6:4, 6:4, 6:3 в обособените части).
По традиция той даде шоу на феновете с някои свои отигравания, а едно от тях бе много впечатляващо. Още в третия гейм от мача той би начален удар изпод и сред краката си. Броуди не го очакваше и реагира със забавяне, което докара до неточност и точка в интерес на Ник (можете да видите осъществяването му по-долу в материала).
След последната точка и извоювания мач австралиецът отиде да отпразнува с публиката. Тогава един последовател подаде пред него чаша, цялостна с бира, а Кирьос даже отпи от нея. След срещата пък не пропусна да разяснява една от най-нашумелите тематики (можете да видите във второто видео под материала).
А точно случилото се със международния номер 1 в тениса и депортирането му от страната на Кирьос. Ник изрази поддръжка към него и добави: " Приятелството ни е ново, ще му предложа да играем на двойки ". Вижте по какъв начин .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР