Безспорно Десислава Радева бе стилна и изигра своята роля до

...
Безспорно Десислава Радева бе стилна и изигра своята роля до
Коментари Харесай

Първата дама Деси Радева показа класата на бургазлийки на старта на „Българската Коледа“

Безспорно Десислава Радева бе стилна и изигра своята роля до президента

Съпругата на президента Румен Радев – Десислава Радева, за следващ път потвърди класата на бургазлийки. За старта на огромната благотворителна самодейност „ Българската Коледа “, който бе подложен през днешния ден в родния ѝ град, тя и екипът ѝ бяха подбрали класическа делова визия.

Стилният ѝ винтидж костюм с облечени копчета бе допълнен от фишу с флорални претекстове, които привнасят жизнеспособност в монохронния жанр на първата дама.

А обувките „ Ралф Лорън “ в цвят нюд явно са обичаните на президентшата, защото обективът на Флагман.бг за следващ път ги улавя като част от визията ѝ на публични събития.

Безспорно Десислава Радева бе стилна и изигра своята роля до президента. Очарователната му брачна половинка по време на изявленията не бе на напред във времето, както изисква протоколът. При изявлението на брачна половинка си тя избра да застане настрана, с цел да не притегля ненужно внимание.

Ненатрапчивото ѝ наличие обаче направи извънредно положително усещане. По време на програмата с песни и танцови осъществявания тя пристъпи на напред във времето и със своите овации и с усмивката си насърчи малчуганите да се показват още по-добре.

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР