Безспорен фаворит в тазгодишното издание на конкурса Мисис България“ стана

...
Безспорен фаворит в тазгодишното издание на конкурса Мисис България“ стана
Коментари Харесай

„Мисис България“ Мариета Захариева: Бизнесът с пробиотици ми даде друг поглед към света и хората

Безспорен любимец в тазгодишното издание на състезанието „ Мисис България “ стана бизнесдамата Мариета Захариева.

Малцина са участничките в 22-годишната история на най-престижния конкурс за омъжени дами у нас, които впечатляват освен с хубост, само че и с изумителна професионална кариера и няколко висши образования.

Красивата Мариета Захариева се окичи с купата “Мисис България Европа 2020 ”. Когато обстановката с пандемията от COVID-19 отшуми, Мариета Захариева ще ни показа на интернационалния конкурс „ Мисис Европа “ през 2021 година.

„ За мен хубостта е единствено опаковката, която се вижда на пръв взор. Семейството ми ме възпита по този начин, че за мен най-ценното да бъдат знанията ми. Неусетно натрупах четири дипломи със специалности “Финанси ”, “Банков мениджънт ”, “Маркетинг ” и “Администрация ”. Не закъсняха и плодовете от този мой труд. Заемах високи длъжности в държавната администрация, бях зам.-министър “, споделя Мариета. Красавицата е щастливо омъжена и има наследник на 16 години.

Но от време на време в живота на човек идват събития, които прекатурват проектите му. Мариета Захариева е изправена пред голямо тестване да се бори с автоимунно заболяване. За благополучие красивата дама попада при подобаващия доктор, който съумява да я излекува благодарение на пробиотици. Това отваря нова страница в живота на Мариета, която от две години развива сполучлив бизнес с производството на  пробиотици и хранителни добавки.

„ Мисис България “ е производител на пробиотиците и имуностимулаторите " Bactojoy ", които се вършат на основата на коластра и потребната бактерия за киселото мляко Lactobacillus Bulgaricus. Нейната компания е " Булгар Биотик " ЕООД.

Те са основани на основата на коластра и бактерията за кисело мляко Lactobacillus Bulgaricus, децата просто ги обожават, тъй като в някой от тях има и шоколад. „ След всичко, което претърпях взех решение, че би трябвало да оказа помощ на хората да живеят по-добре, да бъдат здрави и изпълнени с сила. Няма кътче по света, където съм била и хората да не са чували за вълшебствата на Lactobacillus Bulgaricus.

След толкоз триумфи в персоналния и професионални си живот взех решение да се изправя и пред предизвикването „ Мисис България “.  Записах се в състезанието не толкоз от суетност. Не за това да се замайвам от короната и блясъка на празника. Хареса ми концепцията, че мога да показва себе си като персона, която може да бъде образец. Прегърнах предизвикването, че в огромното семейство на състезанието ще бъда потребна. Харесват ми идеите зад които всяка година застават участничките. Гордея се с тази моя победа, както и с бизнеса си и съм сигурна, че има какво да дам на хората “, споделя чаровната Мариета. 

Подробности за пробиотиците и имуностимулаторите " Bactojoy " можете да видите или поръчате на уеб страницата
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР