Безспорен факт е, че чаша-две ни правят по-игриви и освободени.

...
Безспорен факт е, че чаша-две ни правят по-игриви и освободени.
Коментари Харесай

Алкохолът - враг на хубавия секс

Безспорен факт е, че чаша-две ни вършат по-игриви и освободени . Появява се характерният искра в очите и руменината по бузите. Изведнъж всички ставаме по-привлекателни и настроени за флирт. Това обаче е до време. Ако изгубим мярката, алкохолът бързо се трансформира във зложелател на положителното въодушевление и, изключително, на хубавия секс.

Ставаме безчувствени

На първо място спиртните питиета понижават нашата сензитивност. Колкото повече чашки сме изпили, толкоз повече нервни центрове сме деактивирали. Дори и да се държим на краката си и да не ни е неприятно, стигне ли се до секс, сме непохватни и безчувствени.

При мъжете спиртните питиета могат да бъдат съдбовни за ерекцията. Оргазмът става съвсем неосъществим - и за двата пола. Така заплахата, даже и да се състои, сексът да се трансформира в протяжно и уморително занятие е безусловно действителна, изключително откакто еуфорията от изпитите питиета отстъпи място на умората и съня.

 Снимка 346669

Избираме несъответствуващ сътрудник

Второ, само че не по-малко неприятно, е, че в случай че сме прекалили с алкохола, е прекомерно евентуално да се приберем с някой безусловно несъответствуващ образец.

Първо, надали с подобен човек е допустимо да се получи хубаво, защото истината, че не си подхождаме, бързо лъсва. Второто неприятно чувство идва, когато се събудим на сутринта и установим каква неточност сме позволили. Понякога човек съжалява цялостен живот за сходно нещо.

 10 типа неприятен секс, който да ти се случи
10 типа неприятен секс, който да ти се случи

Не постоянно консумирането на любовта е прелестно занятие

Забравяме за сигурността

Факт, в нетрезво положение постоянно забравяме за безвредния секс. Ставаме безразсъдни, мислим си, че тъкмо в този момент няма потребност от презерватив, само че резултатите от сходна неточност може да са съдбовни. Венерически заболявания, ХИВ, нежелана бременност... Има ли смисъл да продължаваме.

С изпитите чаши, респективно, понижава и възприятието ни за самозапазване. Това води до куп опасности, изключително за по-младите хора, които заради тяхната неумелост, могат елементарно да се озоват в неприятна компания и на неуместно място.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР