Безсмъртната песен на Джорджано Купон го изстреля на върха на

...
Безсмъртната песен на Джорджано Купон го изстреля на върха на
Коментари Харесай

Джорджано Двойник На Марк Зукърбърг

Безсмъртната ария на Джорджано „ Купон ” го изстреля на върха на славата, различен е въпросът дали ще се задържи там. Но даже и опитите му да пробие в родния шоубизнес да се провалят, много сполучливо би се осъществил като двойник на Марк Зукърбърг в Америка.

Приликата сред двамата е толкоз огромна, че даже стана сюжет на комична тайна доктрина. А точно, че американският милиардер би могъл да напусне Съединени американски щати и да се скрие в България, изключително откакто интернационалните институции непрекъснато му търсят сметка за източване на персонални данни през обществената мрежа Facebook.

И какво по-добро прикритие от това да се показа за елементарен юноша, който може да е от Стара Загора или от Варна и учи в гимназия по облекло и туризъм с профил „ Готварство ”, написа „ България през днешния ден ”.

И защото Марк не може да издържи без внимание, взема решение да стане артист. Е, не е новият Рики Мартин, а и не желае чак такова неспокойствие, само че за какво да не сътвори дребен шедьовър като „ Отиваме на ваучър ”.

Приликата сред него и Джорджано е прекомерно огромна, с цел да се припише на случайността.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР