Безследното изчезване на Лорън Томпсън остава загадка …Лорън Томпсън е

...
Безследното изчезване на Лорън Томпсън остава загадка …Лорън Томпсън е
Коментари Харесай

Безследното изчезване на Лорън Томпсън остава загадка

Безследното изгубване на Лорън Томпсън остава мистерия …Лорън Томпсън е майка на три деца, живееща естествен фамилен живот в Рокхил, Тексас. Нямала проблеми със съседите си или известни врагове, само че на 10 януари 2019 година, тя става център на една много загадъчна верига от събития.На този ден, децата на Лорън и брачният партньор й са на посещаване в дома на майка й. Около 14 ч., Лорън се обажда на майка си и с комплициран, под паника глас стартира да я моли да извика децата, с цел да приказва с тях.Децата не били в дома, а играели на открито, и майка й обяснила това на Лорън. Със същия разтревожен глас младата жена поискала да съобщи на брачна половинка и децата й, че „ моли за тяхната амнистия “ и по-късно затворила телефона.

 1 1 600x462 - Безследното изгубване на Лорън Томпсън остава мистерия
В 14:24 часа, 20 минути по-късно необичайно позвъняване, Лорън се обажда в Спешна помощ, а гласът й звучал „ объркан и комплициран “. Тя споделила на оператора, че е в гората и някой я преследва.Операторът чул в слушалката пукане на клони и ромолене на листа, като че ли Лорън тичала бързо до момента в който приказва по телефона. Дежурният моли Лорън да не прекъсва диалога, с цел да могат да проследят местоположението, само че след няколко минути батерията на апарата й се изтощава.
Това е последният път, когато някой приказва с Лорън Томпсън. Започва следствие, а казусът й е едно от най-мистериозните изгубвания през последните години.Все отново, операторът съумява да разбере къде се намира телефонът на Лорън по време на позвъняването й. Когато служителите на реда идват на мястото, намират колата й. Тя е паркирана в калта в профил на пътя, западно от Рокхил, покрай FM 1794. Лорън липсва, а когато стартира интервенцията по издирването й, тя не е открита в региона.Следователите се свързват с всички, които са видели дамата в този ден. Разбират, че на сутринта Лорън и неин другар от детството отишли на рибарски излет до малко езеро в гората. Около обяд решили да се прибират и потеглили с автомобила на младата жена, като тя карала. Изведнъж, по някаква незнайна причина, Лорън внезапно завъртяла кормилото и спряла в калта в профил на пътя.Когато приятелят й слязъл от колата, с цел да прегледа мястото, той схванал, че автомобилът е заседнал в калта и не могат да продължат. Предложил да върви до града пешком, с цел да вземе своята кола и по-късно ще се върне за Лорън. Тя продължавала да се държи доста необичайно и несъответстващо. Не му дала отговор, а внезапно се обърнала и избягала в гората. Според него, той нямал никаква визия за какво го е направила.

 2 1 600x432 - Безследното изгубване на Лорън Томпсън остава мистерия
Малко по-късно, дамата се обажда първо на майка си, а по-късно на Спешна помощ. Какво се е случило с нея по-късно и къде е в този момент, никой не знае …Четете още: Мистериозното изгубване на студента Джейсън ЛандриПрез идващите дни, екипът за търсене и проверяващите не откриват в гората никакви следи от Лорън. Бързо цялата история стартира да се трансформира в нещо доста злокобно. Интересно е, че по някаква причина представителите на избавителната работа отхвърлят да дадат запис на диалога на оператора с Лорън или да дават стенограма от него. Тогава майката на Лорън споделя, че когато щерка й се обадила, й се сторило, че чува мъжки глас на назад във времето.Представителите на избавителната работа разясняват много неразбираемо отхвърли си да сътрудничат: “Не го направихме обществено притежание, тъй като това е доказателство, а към момента не знаем дали е осъществено закононарушение или не. Близките на дамата доста пъти ни молеха да предоставим диалога, само че няма да го създадем. Това е по този начин не тъй като има какво да крием, а тъй като той е едно от дребното доказателства, които имаме. ”Конспиративни теоретици допускат, че записът може да съдържа доказателства за нахлуване над Лорън от някои криптид, като Йети или извънземни. Твърдят, че точно заради тази причина, управляващите не разрешават публикуването му.

 3 1 600x421 - Безследното изгубване на Лорън Томпсън остава мистерия
През последните две години от този случай не е реализиран прогрес. Лорън Томпсън изчезва безследно, а в гората и региона не са открити остатъци от човешко тяло, облекла или нещо друго. Опитите да се откри Лорън благодарение на служебни кучета също са несполучливи.Има доктрина, съгласно която случаят е обвързван с нейната неочаквана психическа смяна или обостряне на остаряло психологично заболяване. Но, доколкото е известно, Лорън не е страдала от сходно заболяване.Дори и да е, за какво е поискала амнистия от децата и брачна половинка си? Може би е решила да се самоубие? Но за какво тогава се обажда на 911 и споделя, че някой я следи? И къде е тялото й?Полицията не разкрива информация за разпита на приятеля на дамата, с който е била на лов на риба. Близките й настояват, че не са забелязали някакви странности в държанието на Лорън преди тръгването й към езерото.Жената не е открита, нито някаква диря от нея. Изчезването й остава мистерия …
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР