Безследно изчезналият участник от „Биг брадър” Даниел Делчев вероятно е

...
Безследно изчезналият участник от „Биг брадър” Даниел Делчев вероятно е
Коментари Харесай

Приятел на изчезналия Даниел от „Биг Брадър”! Отвлечен е в 3-годишно робство!

Безследно изчезналият участник от „ Биг брадър” Даниел Делчев евентуално е попаднал в модерно иго, от което измъкването ще бъде много мъчно. Негов непосредствен другар – физикът Илия Илиев, който с изключение на с преподавателска активност се занимава и с писане на книги – най-популярните от които са „ Фундаментална физика” и Маса, размери и симетрия” е безапелационен, че момчето ще се върне у нас, само че след 3 години, когато бъде пуснат да се труди на по-лек режим, написа „ Уикенд “.

Илия е индивидът, който вижда Дидо часове преди да хване самолета за Дубай. Тримата с Вилиана пият кафе и разискват светлото бъдеще на нашенци. Даниел е взел на заем 400 лв. от учения, още пет стотачки от свои другар и 100 лв. от другарка. Средствата били нужни за закупуването на билети. С варненката Вилиана Янкова били останали без пукнат лев. Докато пиели кафе на Централна автогара в София, станало ясно, че Вили чака значимо писмо от Варна. Щяла да го получи по водач на рейс. Заради писмото изтървали директния полет София-Дубай и се налагало да си купят нови билети. Следващият полет бил с прехвърляне през Москва, само че това не тормозило авантюристичен настроените запалянковци.

„ И двамата бяха доста разчувствани. Така и не разбрах, за какво това писмо е било толкоз значимо, че са го чакали и са изтървали директния полет. Не попитах. Вилиана ми остави трите си имена, имейла и данни от персоналната карта като поръчител, че щом стигнат Дубай, ще ми прати 1000 лв., с цел да се издължи към околните на Дидо. Разбрахме се да си пишем по електронната поща.

Пиехме кафе и си приказвахме. Вилиана сподели, че са й дали 2000 евро, с цел да заведе Даниел в Дубай. Когато го направела, щяла да получи още 5000 евро. За страдание двата бона ги била похарчила и за това нямали пари за билети. И несъмнено е била права, тъй като Даниел й се караше, че пръскала доста пари по някакъв млад мъж. Съветваше я да не го глези толкоз, да бъде рационална в любовта. Доколкото разбрах, Янкова е била пред бракоразвод или в развой на бракоразвод с някакъв ливанец. Изживявала е любовна връзка с земляк, само че кой е той, с какво се занимава – не научих.

За себе си Вилиана също приказва. Каза, че е работила 22 години в Обединените арабски емирства като екскурзовод и преводач. Твърдеше, че е превеждала на премиера Бойко Борисов по време на негово посещаване там. Развеждала го из емирството и му показвала автомагистралите, построението от емира, с цел да може и той да построи такива на българите.

Версията за трафик на органи не е невъзможна, само че ми се коства прекомерно последна. По-вероятно е Даниел да работи на градеж дружно с пакистанци, индийци и всякакви азиатци. Паспортът и мобилният му телефон са отнети, както и други персонални движимости. Таква е практиката. Гледах неотдавна сходен филм. Може би става въпрос за незаконен трафик на модерни роби-бачкатори. Може би са имали информация, че в София Даниел се занимаваше със строително-ремонтни работи. Освен това на градежа той ще се слее изцяло с пакистанците. Никой няма да може да разбере дали е европеец или азиатец. Донякъде даже наподобява на арабин”, споделя Илия Илиев.

Той е безапелационен, че мълчанието на бръдъра не вещае нищо положително, още повече че той е човек, привикнал да споделя на дълго и на необятно за битието си. Смята, че няма отговорни за изгубването му, с изключение на самия Делчев, който от дълго време твърдял, че е наследник на шейх и че ще направи всичко допустимо да открие биологичния си татко.

Даниел бил толкоз захласнат от фикс концепцията, че не желал и за минута да се вслуша в препоръките на приятелите му да прояви разсъдък и да разбере, че няма по какъв начин през 1982 година майка му – българка да пристане на арабски шейх, в която и да било точка на земното кълбо. Дидо бил уверен, че макар комунистическия режим родителката му съумяла да завърти главата на петролния магнат, а вследствие на пламналата обич се родил той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР