Безсънието е голям проблем за милиони хора по света, които

...
Безсънието е голям проблем за милиони хора по света, които
Коментари Харесай

Звезди, които имат проблеми със съня и не се срамуват да си го признаят

Безсънието е огромен проблем за милиони хора по света, които се борят по друг метод, с цел да се оправят с този сериозен проблем. Липсата на сън води до физическа, само че и психическа отмалялост, повече напрежение, неспокойствие и последствия за здравето. В днешното с напрежение време е значимо да имаме задоволително количество сън, с цел да сме съответни на всичко, което ни се случва. Оказва се, че има много звезди, които в един или различен миг също са страдали от бодърствуване. Ето и кои са тези известни хора, които искрено са признали за своето бодърствуване. 

Риана

Пред парижкото зидание на Vogue звездата споделяла, че има доста проблеми с изключването на съзнанието си. Дори когато се прибере рано вкъщи, което значи преди 1 часа сутринта, стартира да гледа излъчвания или документални филми, преяждайки с обичани храни и в никакъв случай не може да си легне незабавно. " Всъщност дремя единствено три или четири часа на нощ ", съобщи певицата.

Виж още: Призванието да си родител: Бащите отличници на Холивуд

Дженифър Анистън

Анистън e признавала в много изявленията, че доста се старае да успокои мозъка си през нощта, като пробва да употребява приложения за стимулиране на съня. През 2016 година тя актрисата от " Приятели " съобщи пред The Huffington Post, че нейният главен съвет е " да заспиваме, оставяйки телефона в прилежащата стая ". Чаровната Анистън прави бърза медитация, преди да си легне, както и някои йога пози, които ѝ оказват помощ да се отпусне. Категорична е обаче, че изключването на всякаква електроника в спаляната, е най-успешното нещо, с цел да заспи по-лесно.

Мадона

Кралицата на поп музиката показа преди време в изявление за сп. Rolling Stone, че от десетилетия живее с хронично бодърствуване. Това се дължи най-много на безсънните нощи, които прекарва в звукозаписното студио, подготовката за турнета, концерти и други всемирски прояви, а в 7 ч. сутринта би трябвало да е будна поради децата си. Не е ясно дали по време на пандемията певицата е съумяла да поспи повече, само че не може да се отхвърли, че тя постоянно е преливала от сила, въпреки да е имала малко време за сън.

Виж още:

Натали Портман

Актрисата съобщи, че няма проблем със заспиването, а с това, че не е за доста дълго време и се буди много елементарно, даже от дребен звук, а когато в къщата има дребни деца, то другите звуци когато и да е на денонощието са безусловно наложителни. 

Джорд Клуни

Актьорът е споделял преди години, че се пробва да е постоянно в леглото не по-късно от 22 ч., само че има доста безсънен разум, мисли доста и за разнообразни неща, което постоянно го държи безсънен с часове. Той обаче разкрил, че съумява да заспи по-бързо, когато гледа телевизия, тъй като тогава се разсейва от мислите си и се отпуска. 

Изображение: Getty Images, https://www.instagram.com/madonna/, https://www.instagram.com/badgalriri/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР