Безработен смолянчанин ще трябва да плати 10 000 глоба за неспазена

...
Безработен смолянчанин ще трябва да плати 10 000 глоба за неспазена
Коментари Харесай

Глоба от 10 000 лв. на безработен смолянчанин за неспазена карантина

Безработен смолянчанин ще би трябвало да заплати 10 000 санкция за неспазена. Той е лишен и от независимост за 6 месеца, само че присъдата е отсрочена с изпитателен период от три години, реши Районният съд в Златоград. 

На 8-ми април тази година безработният родопчанин с букви М.В.К.  получил наставление от Районната здравна ревизия за слагане под карантина, чийто период бил до 17-ти април. На 9-ти април обаче той бил засечен да се придвижва към Златоград към 17,40 часа. Малко по-късно – към 20.10 часа, пък бил спрян за инспекция по улица в Златоград. Присъдата е от 2-ри декември и предстои на обжалване пред Окръжния съд в Смолян.  
Мъж ще лежи 1 година в пандиза за нарушение на карантина
Мъж бе наказан на 1 година затвор за нарушение на противоепидемични ограничения, като би трябвало да излежи присъдата при първичен непоколебим режим...

Неколцина други, хванати да нарушават карантината в Златоградско и Неделинско, са подписали съглашения с прокуратурата за пробация. Тя включва наложителна регистрация по сегашен адрес за период от една година, с честота на явяване и сключване два пъти седмично, наложителни периодически срещи с пробационен чиновник в границите на една година и включване в курсове за професионална подготовка, стратегии за публично влияние “ за период от шест месеца. 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР