Безпрецедентно обединение на старта на предизборната кампания в Якоруда. Независимият

...
Безпрецедентно обединение на старта на предизборната кампания в Якоруда. Независимият
Коментари Харесай

Безпрецедентно обединение в Якоруда: Независимият кандидат М. Асьов се отказа от надпреварата, става част от екипа на М. Вакльов от ДПС

Безпрецедентно обединяване на старта на предизборната акция в Якоруда. Независимият претендент Марио Асьов разгласи, че се отдръпва от кметската конкуренция на 29 октомври и влезе в екипа на довчерашния му конкурент,общинският консултант от Благоевград Мехмед Вакльов, претендент за кмет на Движение за права и свободи.

Това се случи през днешния ден, когато Движение за права и свободи откри предизборната си акция, на която участваха претендентът за кмет на Белица Радослав Ревански, евродепутатът Илхан Кючук доста поданици и посетители на града. Обединението сред Асьов и Вакльов стана с общителното подпомагане на Ревански, който съумя да убеди претендентите, че обединяването ще ги направи по-силни.

3-ма са към този момент претенденти за градоначалник, които не престават конкуренцията до 29 октомври: М. Вакльов от Движение за права и свободи, претендентът на Има Такъв Народ Мустафа Кьоров и Мустафа Кьос от Левицата.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР