Безпрецедентно много алжирци поискаха в столицата оставката на президента Бутефлика

...
Безпрецедентно много алжирци поискаха в столицата оставката на президента Бутефлика
Коментари Харесай

Протести в Алжир срещу президента Бутефлика

Безпрецедентно доста алжирци желаеха в столицата оставката на президента Бутефлика на фона на признаци, че той губи поддръжката на ръководещата партия, оповестява Българска национална телевизия.

``
реклама
Брой на стачкуващите не оповестяват нито управляващите, нито уредниците на митинга. Това е първа петъчна демонстрация, откакто президентът отсрочи президентските избори на 28 април и по този начин в действителност продължи мандата си, без да уточни последна дата. След седмици на митинги той реши да не се кандидатира за пети мандат, като разгласи, че ще остане на поста до приемане на нова Конституция. Снощи върховен представител на ръководещия Фронт за национално избавление съобщи в телевизионно изявление, че президентът " към този момент е история ".

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР