Безпомощността на правителството я виждаме пренесена и в Народното събрание.

...
Безпомощността на правителството я виждаме пренесена и в Народното събрание.
Коментари Харесай

Митов: Връщането на темата за военна помощ за Украйна е единственото, което би могло да тества има ли живот в този парламент

Безпомощността на държавното управление я виждаме пренесена и в Народното събрание. Това е парламент, който не може да взима никакви решения и не знам на какво може да разчита от тук нататък. Това съобщи депутатът от Даниел Митов  Даниел Митов Даниел Митов е роден на 4 декември 1977 година в град София. Завършва СУ „ Климент Охридски “, пред публицисти в Народното събрание във връзка основаването на Временна комисия за определяне на обстоятелства и условия по отношение на газопроводи за транспорт на природен газ от Руската федерация - " Южен поток " и " Турски (Балкански) поток ".

Виждаме, че обикновено упражнение като избор като определенето на ръководител на краткотрайна комисия не може да се случи. Подобен вид парламент няма по какъв начин да свърши добре, в случай че не му се вдъхне някакъв живот. Един от последните проби дали има витални сокове в този парламент може да бъде връщането в зала на тематиката за оказване на военна помощ за Украйна. Това може да бъде направено от някоя от партиите, които са към момента част от някакъв ръководещ формат. " Демократична България " би могла да се опита да внесе още веднъж сходен вид решение. Това е може би единствения тест, който е останал за вероятно доказателство, че има евентуален живот в това Народно заседание, разяснява Митов. 

Ако по един или различен метод бъде отворена тематиката за Северна Македония трябва да имаме безапелационни доказателства, че Скопие е свършило каквато и да е работа по отноешние да посрещене българските условия. Що се отнася до евентуалното връщане на тематиката за оръжие за Украйна е единственото нещо, което би могло да тества има ли живот в този парламент, добави депутатът от ГЕБР. 

По думите му би трябвало да стане ясно дали тези, които са част от ръководещия формат имат сили да ръководят.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР