Безплатните профилактични прегледи от съдови хирурзи, които се извършват ежемесечно

...
Безплатните профилактични прегледи от съдови хирурзи, които се извършват ежемесечно
Коментари Харесай

Ето къде съдовите хирурзи преглеждат без пари

Безплатните профилактични прегледи от съдови хирурзи, които се правят ежемесечно в МБАЛ „ Уни Хоспитал “, през април ще се проведат от 22 до 25 април влючително. Това оповестиха от здравното заведение. Консултациите ще са от 9.00 до 13.00 часа всеки ден.

Клиниката по съдова хирургия в болничното заведение в Панагюрище с шеф доцент доктор Андриан Тонев обезпечава най-модерно диагностициране и лекуване на съвсем всички артериални и венозни болести.

Специалистите от лечебното заведение напомнят, че недоволствата, свързани с венозни болести, най-често се показват в оток, тежест, дискомфорт, мравучкане или сърбеж по долните крака. При така наречен запушвания на вени се появяват признаци като зачервяване, болежка и стопляне на кожата над възпалената повърхностна вена или солиден оток, натегнатост, болежка, смяна в цвета на засегнатия крак - при задръстване на дълбока вена. В тези случаи е целесъобразно да се потърси лекарска помощ.

До края на 2019 година ще продължи самодейността на съдовите хирурзи от болничното заведение в Панагюрище да бъдат провеждани профилактични прегледи през последната седмица от всеки месец, за което няма да е належащо kаправление.

Телефони за авансово записване на час: 0357 88 581, 0357 88 582
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР