Безплатни прегледи при съдов хирург организира УМБАЛ Проф. д-р Александър

...
Безплатни прегледи при съдов хирург организира УМБАЛ Проф. д-р Александър
Коментари Харесай

Безплатни прегледи при съдов хирург организира УМБАЛ Проф. д-р Александър Чирков

Безплатни прегледи при съдов хирург провежда УМБАЛ " Проф. доктор Александър Чирков ". Профилактичните прегледи и доплерови проучвания на артериалната и венозна система ще продължат две седмици. Ще се изследват аорто-илаичен сегмент, артерии и вени на долни и горни крака, мозъчни артерии.

Акцията започва от понеделник. Желаещите да се прегледат могат да го създадат всеки ден от 10 до 12 часа, след авансово записване на 02/9159635 безвъзмезден за цялата страна или на 02/9159627.

Не е належащо пациентите да носят направление от персонален доктор, оповестяват от болничното заведение. Прегледът при съдов хирург е нужен при недоволства от разширени вени, проблеми с оросяването на крайниците, диабет, незарастващи рани на долни крака, претърпян инсулт и други

Сърдечносъдовите болести са водеща причина за заболяваемост и смъртност в международен мащаб. Проблемът е изключително настоящ за нашата страна. Профилактиката и предварителната защита са от първостепенна значимост за ранното диагностициране и лекуване.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР