Безплатни прегледи, организирани по повод Международния ден на детето -

...
Безплатни прегледи, организирани по повод Международния ден на детето -
Коментари Харесай

Безплатни прегледи ще се извършват в столична болница на 1 юни

Безплатни прегледи, проведени във връзка Международния ден на детето - 1 юни, ще се правят в болница " Софиямед ". Това оповестиха от лечебното заведение. Инициативата е обичайната и е в границите на акцията „ Бъдете здрави “, проведена от болничното заведение.

Педиатрите от Детско поделение на УМБАЛ „ Софиямед “ ще преглеждат гратис на 1 юни в постройката на ДКЦ „ Софиямед “- в кв. " Люлин ".

Необходимо е авансово записване по телефона или през системата. Прегледите ще се правят от експерти по обща педиатрия, детска пулмология, детска неврология, детска гастроентерология, детска хематология. Прегледите ще се правят на деца на възраст от 0 до 18 година Всички прегледи се реализират с регистрация преди непокътнатия час на съответната регистратура на лечебното заведение.

Последната акция с безвъзмездни прегледи в лечебното заведение беше във връзка 11 години от основаването му. В болничното заведение се правиха безвъзмездни прегледи на деца, както и за социално-значими болести измежду възрастни.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР