Безплатната сезонна игра на ffstars за сезон 20/21 вече е

...
Безплатната сезонна игра на ffstars за сезон 20/21 вече е
Коментари Харесай

Спечели PS5+FIFA с Фентъзи Висша Лига и ffstars!


Безплатната сезонна игра на ffstars за сезон 20/21 към този момент е тук! От ffstars.com сервират специфични благодарности към всички участници от предходния сезон и цялата фентъзи футбол общественост в България за невероятните мигове от предишния сезон във Висшата Лига! Това бе и най-голямата българска фентъзи футбол лига за сезона, а за новия подобен са поканени всички, които желаят да покажат, че схващат освен от футбол, само че и от фентъзи футбол! Битката в миналия сезон бе яростна, най-после двама участници бяха с равни точки – Деви Симеонов и Бойко Илиев, като Деви завоюва премията на ffstars поради по-малко направени прехвърляния. 2-ма участници с равни точки след 38 кръга звучи съвсем невероятно, само че бе факт! Видеото с спечелилия от сезонната игра Деви Симеонов вижте тук:



За новия сезон ffstars ще даде още по-атрактивни награди, подкаст или лайвкаст преди всеки кръг, както и ще предложи скъпа информация за новите играчи в ФПЛ. Ето и премиите:
Sony Playstation5 + FIFA + тениска на ffstars Оригинална фланелка на обичания британски тим Топка Nike на Висшата Лига
4 до 10 място – комплект продукти на ffstars (тениска, шапка, значка и още награди).

Участието в играта е изцяло гратис и всеки един управител ще може да се включи тук:

За да може да участваш в разпределението на премиите е належащо да харесаш страницата на ffstars във фейсбук, както и да се присъединиш към групата за Фентъзи футбол. Крайният период за присъединяване е краят на Кръг 19 – всеки включил се в лигата и извършил изискванията дотогава ще има опция да завоюва огромната премия! (ВАЖНО! Награди няма да се присъждат на хора, включили се след крайния период и/или не отговарящи на изискванията за участие)



Висшата Лига на Англия започва на 12 септември, а с това стартира и ФПЛ играта. В групата и страницата на ffstars можете да следите всичко по-интересно в света на Фентъзи Висшата Лига. Едно е несъмнено – ще се забавлявате през целия сезон, чакат ни забавни мнения и живи излъчвания с Петър Виденов, Борислав Цонев, Радослав Цонев, Валентин Димитров, Юлиан Аспарухов и несъмнено, някои от ТОП играчите в България! Следете и youtube канала на ffstars.com за още по-вълнуващ сезон с Висшата Лига на Англия!

Успех на всички и дано най-хубавият управител победи!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР