- Безплатен уикенд с кемпер е голямата награда за посетителите на

...
- Безплатен уикенд с кемпер е голямата
награда за посетителите на
Коментари Харесай

Куп премиери и всичко за активния туризъм на „Къмпинг и караванинг експо 2021”

- Безплатен уикенд с кемпер е голямата награда за посетителите на ревюто в София

Премиери на нови модели ваканционни превозни средства, туристически автомобили, мотоциклети, палатки, къмпинг съоръжение и аксесоари очакват посетителите на най-голямото събитие за годината в областта на къмпинга, караванинга и аутдора в България.

„ Къмпинг и караванинг експо ” 2021 ще се проведе от 14 до 16 май на паркинга на столичния хипермаркет „ Метро ” на бул. Цариградско шосе. Тазгодишното пролетно издание за първи път ще бъде с продължителност от три дни и ще се проведе на рекордно огромна повърхност – 4000 кв. м.

Участие ще вземат над 40 изложители от България и Турция, които ще показват на живо последните трендове в сектора и ще осигурят за посетителите на място много атрактивни предложения и отстъпки за повечето от показаните на изложението експонати и артикули – кемпери, каравани, коли, мотоциклети, велосипеди, палатки, облекла и специализирано съоръжение и аксесоари за къмпингуване и деен отдих сред природата.

Организаторите на „ Къмпинг и караванинг експо ” 2021 са подготвили доста изненади за посетителите. Гостите на изложението ще могат да вземат присъединяване в лотария с голяма премия - безвъзмезден уикенд с кемпер в мечтана от тях дестинация. Необходимо е единствено всеки клиент на събитието да попълни и пусне ваучър за участие в томболата.

Къмпинг и караванинг експо 2021 „ отваря врати “ за най-новото в света на къмпинг туризма безусловно гратис за българската аудитория. Посетителите на изложението ще имат уникалната възможност да видят доста министър председатели за нашия пазар. Ето и някои от тях:

Volkswagen лекотоварни коли ще демонстрират петото потомство на изключително сполучливия модел Caddy с произведени досега 3 млн. броя. На Къмпинг и караванинг експо 2021 ще дебютира дългата версия на фамилния ван с още повече пространство за приключения.
Дългата версия на Volkswagen Grand California 680 ще направи дебют пред българската публика на ревюто. Най-големият брат в семейството на кемперите на Volkswagen – Grand California предлага удобен дом на четири колела с повече пространство, повече удобства и повече независимост. На тазгодишното ревю ще бъде представен в 2 версии.

От Honda ще показват за първи път у нас хибридният модел Honda CR-V e:HEV с равнище на оборудване Sport Line. Абсолютната премиера за страната ни ще бъдат мотоциклетите Honda Forza с кубатура от 125 до 750 куб. см.

Subaru взе участие на ревюто Къмпинг и караванинг експо 2021 за поредна година. В тазгодишното пролетно издание ще представи за първи път пред българската публика новия Subaru Outback. Новото шесто поколение Subaru Outback e най-безопасния, просторен, ефикасен, модернизиран и изискан Outback, създаван в миналото.

На ревюто ще бъдат показани и актуални модели коли на Isuzu, Dodge, Ram и Peugeot.

Camperisimo ще покажат 5 нови модела кемпери за първи път пред всеобщата аудитория у нас. Посетителите на ревюто ще могат да разгледат от близко кемперите Dethleffs Trend 7057, Rollerteam 284, Mobilvetta Kea I90, Challenger GA287 Ford Auto и Challenger GA287 Fiat Auto.

На щанда на Кемпер център Hymer Bulgaria посетителите на ревюто ще могат да разгледат два от най-новите модели на реномираната немска марка на шасита Mercedes-Benz. За първи път пред масовата публика в страната ще бъде представен единият от тях - Hymer B-Class MasterLine 780, определен за Hymer-ът на кемперите. Вторият премиерен експонат ще бъде току-що пристигналия от фабриката на Hymer B-MC I 600 в специалното осъществяване WhiteLine Edition.

Още един дебют за България е караваната Hobby De Luxe Edition 560 KMFe модел 2021 година Един съвременен прочит на едно от най-предпочитаните и одобрени вътрешни разпределения за фамилни почивки. Широка, просторна, функционална и модерна, това е 560 KMFe. Другият премиерен експонат от немската Hobby е току що излезлия от фабриката кемпер Optima A60 GF ONTOUR. Той предлага всичко, което може да поискате за едно удобно пътешестване на конкурентна цена.

На щанда на уредниците от Camping.bg, всеки клиент ще може да получи безплатно копие от новото издание на Къмпинг справочник на България. Той съдържа информация за 34 подбрани къмпинга, разграничени в 7 маршрута, с над 120 туристически атракции.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР