Безотговорно e от първия ден на парламента депутатите да кажат,

...
Безотговорно e от първия ден на парламента депутатите да кажат,
Коментари Харесай

Стефан Янев: Не е проблем да изнасяме директно оръжие за Украйна

Безотговорно e от първия ден на Народното събрание депутатите да кажат, че отиват още веднъж на избори. Това съобщи пред публицисти в Народното събрание водачът на " Български напредък " Стефан Янев. Според него българските жители желаят да бъде открит метод посредством разговор сред партиите да се търсят решения.

" Парламентът има потребност от малко повече време, тъй като от първите дни виждаме по какъв начин стартира с един висок звук диалогът сред партиите, само че последователно тонът се възстановява. Според мен е от изключителна значимост да създадем напъните да съставим болшинство, което да успее да излъчи държавно управление. Ние сме подготвени и имаме тактика, в случай че получим третия мандат. Ако тази догадка се реализира, ще приказваме в елементи. " - посоич Янев. 

Да се дава мнение на този стадий за първия и втория мандат не е състоятелно, счита още той.

По отношение на импортираните от ГЕРБ и Демократична България оферти за даване на военна помощ на Украйна, той изрази мнение, че това е въпрос, който не би трябвало да се взема решение от през днешния ден за на следващия ден и двете заявления би трябвало да бъдат разисквани минимум в две комисии. Янев е безапелационен, че би трябвало по най-хубавия метод да бъдат предпазени българските национални ползи. Според него обаче не е проблем да изнасяме непосредствено оръжие вместо да се търсят медиатори.

" Това е бизнес и всички страни по този начин го вършат, намерено, без никакви терзания ", сподели водачът на БВ.

Янев се разгласи за машинното гласоподаване и срещу връщането на хартиените бюлетини, като съобщи, че би подкрепил и електронно гласоподаване. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР