- Безопасност, гарнирана с доза адреналин На 15 октомври ще се

...
- Безопасност, гарнирана с доза
адреналин На 15 октомври ще се
Коментари Харесай

BG Off-Road Happening 2020

- Безопасност, гарнирана с доза адреналин

На 15 октомври ще се организира първото издание на BG Off-Road Happening 2020. Събитието ще предложи на посетителите много адреналин и офроуд страсти, като същевременно ще подчертава върху безопасността на шофиране, системите за сигурност и офроуд опциите на актуалната гама от коли с повишена проходимост.

BG Off-Road Happening 2020 ще се организира на територията на Висше транспортно училище „ Тодор Каблешков “ в столичния квартал Слатина (адрес: 1574 София, ул. „ Гео Милев “ 158, Складово-производствена зона - Слатина). Събитието е с начален час 10:00 ч. и ще продължи до 16:00 ч. следобяд. Посетителите ще имат опция да тестват всеки един от 13-те заявили участие SUV модела на особено изградено офроуд трасе.

На тяхно разположение за тестово шофиране ще бъдат новите Dacia Duster Blue Line, Ford Puma, Ford Kuga, Honda CR-V Hybrid, Isuzu D-Max, Kia Sorento, Land Rover Defender, Lexus RX, Mahindra GOA Pik-Up Plus, Nissan Qashqai, Skoda Karoq, Toyota RAV4, VW Touareg. На BG Off-Road Happening 2020 със свои отделни щандове ще участват Dodge, Hyundai и Ram, а посетителите на събитието ще станат свидетели и на опциите на класическия офроудър Jeep Wrangler.

Офроуд трасето е построено от Тодор Христов - победител в българския офроуд шампионат за 2002 година и участник с ATV машина в легендарното рали „ Дакар 2011, и е съгласувано с един от основните партньори на събитието - Института за пътна сигурност.

Непрекъснато втвърдяващите се от ЕС политики във връзка с CO2 емисиите предизвикаха същинска „ културна “ революция в автомобилната промишленост, свързана с усъвършенстване на екологичните норми, разхода на гориво, повишение на комфорта и сигурността на новите модели.
Всички тези елементи ще имат възможност да видят и изпитат в действителни и симулирани условия евентуалните клиенти на актуалната SUV гама на автомобилните производители, в една доста приятна и неангажираща конюнктура. Офроуд трасето ще покаже скритите за стандартния потребител благоприятни условия на техния потенциално предстоящ автомобил.

По-високият луфт намалява сцеплението на гумите, което може да доведе до катурване на превозното средство при пътешестване с недопустимо висока за пътните условия скорост. Затова специалисти ще направляват желаещите да се впуснат в офроуд приключението. Те ще покажат по какъв начин несъмнено и безвредно може да се ръководи автомобила, без да се изпада в рискови обстановки, а същевременно шофирането да носи удоволствие. И всичко това ще бъде съчетано с положително въодушевление, хубава музика и приятна компания.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР