Безобразно е отношението на правителството към превозвачите. Управляващите не изглеждат

...
Безобразно е отношението на правителството към превозвачите. Управляващите не изглеждат
Коментари Харесай

Проф. Христова: Има терор над превозвачите - те могат да са ядро на масово недоволство

" Безобразно е отношението на държавното управление към превозвачите. Управляващите не наподобяват като хора, които правят оценка грешките си. Те са с доста високо самочувствие, за тях всеки с друго мнение е зложелател. Това може да докара до неприятни резултати в политиката и трупане на напрежение в определини звена, както и всеобщо излизане на улицата. Има гнет над превозвачите - не могат да изразят позицията си в София. Те могат да бъдат ядро на недоволството ", това сподели пред NOVA NEWS политическият психолог проф. Антоанета Христова.

" Президентът Радев няма да тръгне с вдигнатия пестник с тях, само че ще играе против това държавно управление в идващите предварителни избори ", счита тя.

Относно визитата на премиера Петков в Съединени американски щати, проф. Христова счита, че то е било проведено небрежно и министър-председателят не е бил посрещнат на съответното равнище.

" Би трябвало да се излезе с безапелационна обща позиция. Не е ясно каква ще е цената на доставяния полутечен газ оттова. Картината е - поредно неумение на премиера и неговия екип да осъществя сполучливи събития ", счита психологът.

За връзката сред властта и народа проф. Христова е уверена, че ръководството и по-голяма част от политиците живеят в друг свят от този на хората и те не се доближават, а от ден на ден се отдалечават.

" Деленето и поляризацията във връзка с спора в Украйна хората мъчно схващат, тъй като те не се разделят по този симптом. Българинът желае да знае по какъв начин ще се оправи през днешния ден и не желае да утежнява в допълнение живота си ", счита тя.

По отношение на ветото на България към районен съд Македония за започване договаряния за влизане в Европейски Съюз, проф. Антоанета Христова счита, че съществуват две благоприятни условия - да ги пуснем, от което българите да се почувстват доста зле, и да не ги пуснем и да продължим да изговаряме до дъно условията си, до момента в който те се изпълнят.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР