Безобразните нарушения на изборното законодателство в секциите Турция са факт!

...
Безобразните нарушения на изборното законодателство в секциите Турция са факт!
Коментари Харесай

ВМРО показа: Безобразните нарушения в секциите в Турция са факт!

Безобразните нарушавания на изборното законодателство в секциите Турция са факт! Това написа съпредседателят на и евродепутат.

Както предупреждавахме - заявления се попълнят отвън изборните пространства, по дворове и улици. За задачата има хора, които нямат нищо общо с изборния развой, само че са ангажирани от обслужващата Ердоган партия в #България да вършат това през целия ден.



Виждаме и рейсове с пропагандни материали, които развозват хора до изборните секции, в които ги чакат представители на СИК, които не могат и дума да кажат на български език. Аферим, машала, казано на майчиния им език!

Ето това е действителността в Турция. Така протичат изборите за български народни представители. За този срам можем да благодарим на Политическа Партия ГЕРБ, Българска Социалистическа Партия, Има Такъв Народ, Демократична България, Изправи се.БГ, Ние идваме, Движение за права и свободи Пресцентър и на Централна Избирателна Комисия, които сигнализирахме, само че не чакаме особена ангажираност от тяхна страна.

Благодаря на момчетата и девойките от, които са на място, и не престават да ни държат осведомени за нередностите се там.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР