Опасна дупка е зейнала на една от главните улици в

...
Опасна дупка е зейнала на една от главните улици в
Коментари Харесай

Опасна дупка зейна в столичния квартал Горна баня

Опасна дупка е зейнала на една от основните улици в столичния квартал " Горна баня ". За това сигнализираха зрители на Българска национална телевизия. По техни думи, дупката е там повече от 2 седмици, а с цел да я обезопасят локалните са сложили кашпа наоколо до нея. 

Дупката на улица " Вечерница " е много дълбока. Местните хора са поставили клони с дължина над 3 метра, а начело има и кашпа, с цел да се вижда във вечерните часове. Дупката се е появила след спешни поправки.

Това е една от най-оживените улици в квартала и трафикът, който минава от там, е извънредно претрупан. Преди една година са получили отвод от общината за създаване на пешеходна пътека.

По тази улица всеки ден минават и рейсовете на италианския колеж, които транспортират огромен брой деца.

" Тъй като съответните сдружения не поемат своята отговорност и не правят ремонта, общината с парите на всички нас прави ремонта, с цел да обезпечи сигурността и сигурността на хората ", изясни заместник-кметът на регион " Овча купел " Дарина Лучанска, която също живее в квартала.

От Столичната община ни изпратиха и своята позиция за казуса, в която показват, че е осъществено обезопасяване на пътното платно.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР