Бездомникът, който откраднал по чиста случайност 500 000 евро от

...
Бездомникът, който откраднал по чиста случайност 500 000 евро от
Коментари Харесай

Хванаха бездомник, задигнал два чувала с пари от френско летище

Бездомникът, който откраднал по чиста случайност 500 000 евро от офиса на компания на парижкото летище Роаси, бе открит, само че парите не бяха открити. Той твърди, че след кражбата е бил похитен и похитителите му откраднали парите, които той отмъкнал преди този момент, съобщи Франс прес.

Бездомникът е на към 50 години. Днес му бяха предявени обвинявания. Той бе арестуван напълно инцидентно при елементарна инспекция на самоличността в нощта на вторник против сряда в леговище за бездомници в Сен-Сен Дени, северно от Париж. У бездомника не били открити никакви пари.

Кражбата станала на 8 декември. Докато мъжът ровел из кофите на летището "Шарл де Гол " в Роаси, той видял, че е отворена вратата на офиса на инкасаторската компания Лумис /Loomis/, профилирана в събирането на оборота от магазините и заведенията на летището и в обслужване на банкоматите, конфигурирани на летищните терминали. Вътре нямало никого, само че имало чували с пари и бездомникът сграбчил два и се отдалечил несмущаван. В двата чувала имало 496 000 евро.

В съда бездомникът сподели, че е откраднал парите. Но съобщи, че няколко дни по-късно е бил отвлечен, откаран отвън региона на Париж и обичай, с цел да разкри къде са парите. След като разкрил мястото, похитителите му откраднали парите. Бездомникът обаче отхвърля да даде каквато и да е информация за похитителите.

Засега следователите отхвърлят версията, че кражбата е осъществена благодарение на чиновници на компанията Лумис. Бездомникът е пратен във краткотрайния арест, написа Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР