Бездомникът, който открадна по чиста случайност стотици хиляди евро през

...
Бездомникът, който открадна по чиста случайност стотици хиляди евро през
Коментари Харесай

Бездомник, откраднал по случайност пари от летище Шарл де Гол, е неоткриваем


Бездомникът, който открадна по чиста случайност стотици хиляди евро през декември от летището " Шарл де Гол " в Роаси край Париж, остава неоткриваем. Досега се смяташе, че плячката му възлиза на 300 000 евро. Сега, съгласно източник непосредствен до следствието, откраднатата сума възлиза на 490 000 евро, съобщи Франс прес.

Кражбата бе осъществена на 8 декември с помощта на необикновено стичане на събитията на терминал 2-Ф на летището. Бездомникът ровел из кофи за отпадък близо до офис на инкасаторската компания Лумис /Loomis/, профилирана в събиране на оборота от магазините и заведенията на летището и в обслужване на банкоматите на летищните терминали.

Изведнъж без явна причина вратата на офиса на компанията се отворила и бездомникът съзрял вътре големи суми пари. Не се задействала никаква тревога и никой не се появил в помещението, по тази причина бездомникът влезнал вътре и след няколко минути излязъл с две торби, цялостни с банкноти. Това се видяло ясно от фрагменти от охранителни камери. Виждало се също, че бездомникът поел бързо към регион без охранителни камери и липсващ.

Крадецът е разпознат от граничната полиция, само че все пак и до през днешния ден не може да бъде открит. Полицията сподели, че преди датата на кражбата бездомникът е бил известно време на летището и хората били привикнали да го виждат там.

" Първоначално мислехме, че става дума за измама, със съучастието на хора от вътрешната страна, само че явно е чиста случайност. Направо е необикновено ", споделя служител на реда, взел участие в разкриването на кражбата.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР