Бездомник е причинил с действията си спирането на движението на

...
Бездомник е причинил с действията си спирането на движението на
Коментари Харесай

Бездомник причини голяма жп авария в Белгия

Бездомник е предизвикал с дейностите си прекъсването на придвижването на влаковете в няколко града в Белгия тази заран, оповестиха локални медии.

``
реклама

Според сдружението за поддръжка на железопътната мрежа бездомникът запалил огън сред релсите край една от трите съществени гари в Брюксел. Това провокирало запалването на проводници и обвързваните с тях разпределителни кутии. Аварията е настъпила към 6.30 ч. през днешния ден, при започване на пиковия час.

Движението на всички влакове по оста север-юг в Брюксел е било спряно, доста влакове в страната са останали в началните гари, без да потеглят, а други са били принудени да пресечен пътуването в крайградски зони. Два часа след повредата се оповестява за последователно възобновяване на придвижването в Брюксел. Засега няма точна оценка на породените вреди, осведоми Българска телеграфна агенция.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР