Бездомни кучета огласят Военното градче в Карлово.Жител на Карлово алармира

...
Бездомни кучета огласят Военното градче в Карлово.Жител на Карлово алармира
Коментари Харесай

Всяка нощ едно и също: Глутница кучета тормозят карловци

Бездомни кучета огласят Военното градче в Карлово.

Жител на Карлово сигнализира в обществените мрежи, че глутница кучета всяка вечер огласят Военното градче. Бездомните животинки скапват съня на живеещите в квартала, а има и такива, които са обезпокоени, защото кучетата може да са нападателни и да се нахвърлят на някого.

" Не ми се желае да ме срещнат тръгвайки за работа! ", написа Мария Иванова във Facebook. Именно тя алармира и за казуса.

" Всяка нощ едно и също,сега е 2,15 тази нощ подраниха, глутница огромни кучета огласят Военно градче,освен,че скапват съня на хората. Като има толкоз бранители на животните, за какво не им създадат кучкарник и някой да се грижи за тях, не да обикалят целия град! ", добавя още дамата.

Проблемът с бездомните кучета е сериозен. Местни поданици описват, че целият град е " блокиран " от кучета " пазачи ". " Няма спокоен квартал. Явно никой не се интересува от това. Тук си изявление отзиви, наскърбяваме се, а " Керванът и върви и кучетата си лаят ". Един да каже: по какъв начин вижда решение на казуса? ", гласи коментар на Йотка Халачева.

Маргарита Маркова пък споделя, че е била нападната от улични кучета. " Подкрепям ви, всяка заран в 6.00 се апелирам, да ни срещам, атакуваха ме, на кмета се обаждах и резултат никакъв. ", написа тя.

" От преди двадесет години се мислеше за подслон, дори беше и несъмнено и мястото, само че по този начин и не се осъществя. Дано някой от управниците се заеме, с цел да не сме очевидци на сходни гледки. ", разяснява Пешка Арабаджиева.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР