Бездомни и без стотинка в джоба! Такава се оказа съдбата

...
Бездомни и без стотинка в джоба! Такава се оказа съдбата
Коментари Харесай

Две от тризначките бездомни и без стотинка в Англия! Просят пари от познати в мрежата

 Бездомни и без стотинка в джоба! Такава се оказа ориста на две от фамозните тризначки- Вяра и Надежда. Това излиза наяве от обществените и молби другари да ги приютят, да им намерят работа и да им дадат пари.

" Има ли някой в центъра на Лондон, нямам една стотинка... Помогнете ми ", написа Надежда Станчева.

По думите на русокоската, която преди години със сестрите си бе корица на Playboy и участник във ВИП Брадър, двете в този момент изпитват големи усложнения на Острова.

Следва ново молба към околните й  " Някой има ли свободна стая да ни приюти? ", пита Надежда, като измежду получените отговори от има и искрено неприлични такива.

" Отивам на посолството на България да каже че съм бездомна и че имам проблеми с документите ми... Една общителна жена ми даде лист с някакъв имейл и ми сподели че това е с което могат да ми оказват помощ. Срам ме е че имам, български документи и че сме били европейци “, споделя още тризначката (правописът е запазен)

Според изказванията на Надежда, със сестра си година и половина работили като чистачки, сменяйки десетки компании. След седем месеца изкарали в " Паундленд "  (известен магазин в Англия на правилото на " всичко по лев “, единствено че за един паунд) и една година работили в черква. Сега двете сестри подали документи за работа във всички магазини, само че не били извикани, защото не им би трябвало личен състав.

От разкритията на Надежда още излиза наяве, че с третата сестра Любов са скъсали взаимоотношенията си, откакто тя  отмъкнала обичания мъж на Надежда и заживява с него.  Но това напълно не е всичко в осъществявания с драматизъм живот на паметните сестри. Новата драма сага е обвързвана с мъж на име Петър,  сочен от Надежда за неин някогашен ухажор.

" Кой ми постави опиата. Кажи по какъв начин ще ме друсаш заран до вечер тъй като съм се обадила на полицията и тя направи тест и ме попита дали взимам опиати и къде пребивавам а  аз живеех това във вас по какъв начин ще ни продадеш дробовете и ще ни направиш проститутки ", реди в типичния жанр Надежда (Правописът е запазен).

Отговорът не закъснява.

" Психически тормоз. Освен това натоварваш всички. Лъжите ти нямат край. Отиваш на съд “.

Докато текат трагични обстановки в живота на русокоските двете отпразнуваха преди броени дни рождените си дни " въоръжени “ с бутилка вино в компанията на говорещи на британски език мъже, които снимат Вяра и Надежда пийват и се забавляват.  Освен това показват хубави облекла и  аксесоари, написа " “  

" Едно момче ни заведе и ни ги купи и не са скъпи всичко е на 70% понижение “ пази се Надежда от нападателите.

" Боже този народ в случай че помогне, безусловно би трябвало да се изгаври с теб… ужасни хора “, пише Надежда.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР